Lara: „Cél a single score”

A magyar junior válogatott négy tagja - Czernecki Laura, Nagy Klára, Závaczki Bálint, Rózsa Dani - már tűkön ülve várja, hogy képviselje hazánkat Európa egyik legrangosabb 16 év alatti tornáján, a Young Mastersen, amely kiemelt helyet foglal el az európai utánpótlás versenyek között. Larával beszélgettünk, aki már másodszor fog részt venni a tornán és magától érthetően megtisztelve érzi magát, hogy ott lehet a 16 év alatti golfozók legfontosabb európai seregszemléjén.

„Nekem ez lesz a második alkalom, hogy kiutazhatok erre a versenyre, és nagyon boldog vagyok, hogy ez összejött. A kvalifikáció a Szlovén Junior Nyílt Bajnokság volt, ahol Nagy Klári, Tóth Maya és jómagam mérhettük össze a tudásunkat. Végül Klárinak és nekem sikerült a kijutás. Próbáltam minél jobban felkészülni az idei tornára, a Pannónián, illetve a St. Lőrinc Golf Club-ban. Heti körülbelül 4-5 alkalommal voltam pályán. Ebben az évben a magam elé kitűzött cél, hogy mindhárom nap single score-t játsszak. Idén a fiúk közül Rózsa Dani és Závaczki Bálint indulnak ezen a versenyen.

A csapattal kapcsolatban is jók a megérzéseim. Az idei egy remek társaság! Klári nagyon jól játszik és rengeteget gyakorol. Bálint nagyon jó formában van és mindannyiunk közül neki van a legnagyobb versenyrutinja, ami biztosan eredményre vezet. Dani szintén rengeteget készült a versenyre és játéka nagyon stabil, úgyhogy biztosan meg fogja állni a helyét.

Már nagyon várom versenyt és a csapat nevében is mondhatom, igyekszünk kihozni magunkból a legjobbat!”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés