Következik egy bódulatos megmérettetés

Jubilál a Balatoni Borok golfversenye a hétvégén

A hagyományokhoz hűen, idén is megrendezik a Balatoni Borok Golfversenyét július 22-én, szombaton, Balatonudvariban. A játékosok mellett a minőségi borok (Páll Pince, Skrabski Borászat, Bortársaság, Zámbó Pince, Dobosi Pincészet) is főszerephez jutnak. A jobbnál jobb borászok ismét nagyszerű élménnyel kecsegtetik a golfozók lelkes táborát. A jó hangulat kétségtelen, viszont a túl sikeresen véghezvitt borkóstolásért mindenki önmaga vállalja majd a felelősséget.  Ha még nem tette, jelentkezzen a versenyre mielőbb, egészen péntek 12 óráig, a már ismert elérhetőségeken.

A 10. jubileumi alkalom - a tradíció mellett - sok újdonsággal szolgál, ugyanis az idei megmérettetésen a 4 fős flightokban egy kezdő is helyet kaphat, akiknek szombat reggel 9:00-től külön ingyenes oktatást tartanak. A Balaton Golf csapata az alkoholmámoros állapot elkerülése érdekében bőséges reggelivel: zsíros kenyér, pogácsa, alma, sajt utánpótlással készül, valamint a pályán is folyamatos az ellátás. 

A texas vegyes stroke mínusz HCP formában zajló golfversenyen (10:00 Shotgun start) a résztvevőknek nem csak scorecard-ot kell vezetniük, hanem több helyszínen (a 6., 10., 13.,17. szakaszokon)  különleges balatoni borok kóstolását is regisztrálniuk kell. Úgynevezett vakkóstolás van, ahol a játékosoknak 3 bor típusát kell kitalálniuk. Minden találatért pontokat kapnak, ami hozzáadódik a játékukhoz. A legjobbak (Nettó I.II.III.) a hagyományokhoz híven, értékes díjazásban részesülnek. Ha ez még nem lenne elég, akkor Longest drive (16-os szakasz) és Nearest to the pin (15-ös szakasz) díjat is kiosztanak.

A verseny végeztével, pedig bográcsban főtt magyaros marhapörkölttel és finom meggyes-mákos rétessel zárhatják a napot a résztvevők. Találkozzunk szombaton!

Versenykiírás ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés