Lengyel bírta a legjobban a maratont

 

54+9 szakaszon dőlt el a második alkalommal rendezett FTC Footgolf Kupa a balatongyöröki Imperial Golfclub Balaton pályáján. A pénteki edzésnapon rendezett kettős rangadót a Honvéd egykori labdarúgói nyerték.

Az első footgolf maratont rendezték a Balaton partján a hétvégén. Szombaton kétszer teljesítették a 18 szakaszt a versenyzők, ami után csupán hárman maradtak par alatt, Lengyel Béla  -4, Simonyi Gábor (mindkettő FTC Footgolf) és Flink János (Outsiders) -3 rúgással zárta az első etapot. A vasárnapi 18 szakasz teljesítése után a legjobb 24 játékos még nekiveselkedett újabb 9 szakasznak. Ezt követően alakult csak ki a végeredmény. Lengyel Béla végül egyetlen rúgással előzte meg Simonyi Gábort, és nyerte meg a FIFG 250-es versenyt, a második FTC Footgolf Kupát.

EREDMÉNYEK

A pénteki napon a kettős rangadók hangulatát idézte a korábbi NB I-es játékosok részvételével rendezett négycsapatos hírverő torna. Az FTC, az Újpest, a Vasas és a Honvéd egykori játékosai részvételével rendezett elődöntős formátumú játékot a kispestiek nyerték.

Fotók: Hole Hunters

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés