A hazai pályában bízik a válogatott

A magyar golfszerető közönség szerdától szombatig fél szemmel a világhírű golfpálya tervező, Robert Trent Jones, Jr. által megálmodott, 18 szakaszos, Zala Spings championship golfpályára figyel, ugyanis a magyar férfi válogatott az itt rendezendő EGA Amatőr Férfi Divízió II-es Csapat Európa-bajnokságon áll az elütőre, Szigeti Csaba szövetségi kapitány irányításával. Rögtön a gyakorlónap után beszélgettünk a kapitánnyal az esélyekről, valamint a játékosok formájáról. A hazai színeket bajnokok sora képviseli: ifj. Tóth János, Horváth Marcell, Csányi Olivér, Rózsa Dávid, Szeberényi Máté és ifj. Csiki Péter.

„Több napon át tartó nehéz verseny vár ránk -2 nap stroke play, 2 nap match play felosztásban-, hiszen az indulók 80 %-a pluszos hendikeppel rendelkezik. A fiúk jó formában vannak, a gyakorlónapok alkalmával sikerült ráhangolódniuk a versenyre, felkészültek. Bejátszottuk a pályát, felmértük a greeneket és kialakítottuk a megfelelő pályastratégiát. A csapattól elvárom, hogy mindenki a legjobb tudásának megfelelően vegyen részt. Bízunk benne, hogy a hazai pályaismeret és a lelkesedés a segítségünkre lesz. A golfban bármi megtörténhet, sok múlik az első két stroke play napon, amikor eldől, hogy hányadik helyekért játszhattunk az utolsó két napon.”- nyilatkozta a magyar férfi válogatott szövetségi kapitánya.

A négynapos viadalon Hollandia, Szlovénia, Finnország, Lengyelország, Portugália, Szlovákia, Luxemburg, Szerbia és Magyarország 6-6 fős férfi csapata vesz részt.

Az EREDMÉNYEKET ITT követheti!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés