Sándor Virág sem úszta meg szárazon

2016 után, idén másodszor rendezték meg Magyarországon a Long Drivers European Tour-t Zalacsányban, július 7-8. között. Nem hagyományos golfverseny volt, hanem ez úgynevezett vadgolf, ahol jó néhány pro, de inkább „állat” jött, aki csak egy dolgot tudott: nagyon messze ütni! Sándor Virág szintén részt vett az eseményen, ráadásul a női kategóriát meg is nyerte, és a LDET hagyományaihoz híven, („NO JUMP, NO GLORY!”) győztesként bele is ugrott a medencébe, sokak nagy örömére.

HG Hogyan érezted magad a hétvégén Zalacsányban?

- Remek esemény volt, amely fergeteges hangulattal párosult! – kezdte élményeit Virág. A hétvége a verseny és szórakozás különleges egyvelege volt, ahol mindenki drukkolt mindenkinek. A lényege hogy a profi elütőtől 2 perc 45 mp alatt 6 labdát kell elütni, minél messzebbre, hangos zene és a közönség vidám biztatása mellett!

Erre a versenyre bárki nevezhetett – férfi, női, junior kategóriában -, aki szerette volna magát kipróbálni a műfajban. Nagy örömmel töltött el, hogy engem a főszervező, Xavier személyesen hívott meg!

HG Milyen volt látni a pro-kat, akik egy dolgot jól tudnak: nagyot ütni!

- Jó volt látni milyen messzire ütnek, nagyon kedvesek barátságosak voltak, már a melegítő napon összebarátkoztunk. Természetesen jól megfigyeltem a technikájukat. Egyet biztosan megtanultam, amely a jövőben kamatoztathatok: bátrabban meg merem ütni a labdát!

HG Ki volt rád a legnagyobb hatással?

- A legnagyobb hatással Vincent Palm és Tanguy Marionex volt rám, akikkel már a gyakorló napon, jóban lettünk. Akkor még nem is sejtettem, hogy közülük kerül ki a leendő bajnok!

HG Te mekkorát ütöttél és szerinted mennyire lenne népszerű Magyarországon egy hasonló tour-t szervezni a különböző pályákon?

- 248 yardot ütöttem, aminek nagyon örülök! Szerintem népszerű lehetne egy hasonló sorozat itthon, mivel sok embert vonzana a pályára a jó hangulata miatt!

Győzelmi csobbanás :)

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés