Lengyel Lilla nyerte a zirci Herend Kupát

(kép: MGSZ)

Újabb nívós, a golfozók nagy részét megmozgató rendezvénnyel jelentkezett július 8-án, szombaton a zirci Forest Hills sportkomplexum. A különleges verseny névadó szponzora a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. volt. Most is kitettek magukért, hiszen gyönyörű porcelán trófeákat ajánlottak fel díjakként a legjobbaknak.A bruttó győztes Lengyel Lilla lett.

Nagy várakozás előzte meg a Herend Kupát. A rekordszámú jelentkező közül került ki a 44 fős mezőny, több játékos csak várólistára tudott kerülni – számolt be közösségi oldalán a zirci klub. Hozzátették, hogy a várakozást csak fokozta, hogy a szombati verseny alkalmával sorsoltak ki egy 500 eurós utazási utalványt is.

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. és a Forest Hills munkatársai igazi családi eseményé varázsolták a napot. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatták a kedvükre valót, amíg a játékosok a remekül előkészített pályán küzdöttek a hőn áhított porcelánokért. Az abszolút győzelmet végül Lilla szerezte meg Lengyel Armand és Gratzl Ferenc előtt.

 

Díjazottak:

Bruttó I.: Lengyel Lilla

Nettó Férfi I-II-III.: Pop György László, Csizmadia Ákos, Lengyel Armand

Nettó Női: Pogány Éva, Dr. Kissné Földi Beáta, Mervóné Kaincz Katalin

Nettó Junior I-II-III.: Pop György Botond, Lengyel Letícia Anna, Földházi-Nagy Petra

Nettó Senior: Kobale Walter, Rothweil Gábor, Dr. Lehel László

 

Nagyszerű versenyek várhatóak a következő időszakban is a zirci golfpályán: Július 15. Ügyvéd Kupa, július 22. Pappas Auto Kupa.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés