Simmes rivaldafényben

Alex Csehországban villant meg

Siker sikert követ az elmúlt időszakban. Játékosaink folyamatosan tesznek arról, (legyen szó profi, vagy amatőr golfozóinkról) hogy valamilyen kiemelkedő eredményről számolhassunk be. Ezúttal többszörös magyar bajnokunk Simmes Alexander győzelmének híre jutott el a honi golfosokhoz. Alex, élete legjobb összesített eredményével, -9-es score-ral nyerte meg a Czech Golf Amateur Tour aktuális fordulóját. Így számolt be:

„Szuper bajnokság volt! Nagy örömömre, barátnőm caddyzett nekem, remekül helytállt és szuperül megértettük magunkat a golfpályán is. Boldog vagyok, hogy velem volt és együtt élhettük át ezeket a napokat. Már ő is kacsingat a golf felé –jegyezte meg mosolyogva.

Sok kis (2x2 méteres) vízakadállyal teletűzdelt pályán játszottunk, ami az első két nap megtréfált, így főleg a bűntető ütések akadályozták meg a kiemelkedő eredményt. Nagyon pontosan kellett ütni, hogy ezeket az árkokat elkerüljem.

Az utolsó napon végig támadtam! Egyszerűen arra gondoltam, hogy miért ne, hiszen nem sokszor adódik olyan alkalom, hogy ennyivel par alatt vagyok (reméljük minél többször a jövőben, a szerk.) A bírók folyamatosan közvetítettek, így pontosan tudtam, hol tartok score-ban. Egyszerűen ki akartam élvezni a pillanatot és szerettem volna megnézni, hogy mennyi van bennem. Sikerült is, hiszen a döntő napon -8-cal jöttem le. Elégedett vagyok, bár való igaz, egy-két ütés még benne maradt, hiszen nincs tökéletes kör! Jövő héten pedig irány vissza a Bundesliga.”

Beszélgetésünk végén örömét fejezte ki az 57. Magyar Amatőr Bajnoksággal kapcsolatban is, hiszen nagyon jót tesz a játékosoknak és a magyar golf sportnak, ha egy torna ennyire kiélezett és kiszámíthatatlan végjátékot hoz. És gratulált az új bajnoknak, Csányi Olivérnek is!

Teljes EREDMÉNYSOR ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés