Kezdetét vette a Marisa Sgaravatti Trophy

A Magyar Szenior női válogatott öt tagja túl van az Olaszországban rendezett XXVII. Marisa Sgaravatti Trophy négy napos, európai szintű vetélkedőjének első napi stroke play válogatóján. A magyar színeket Vainio Győri-Molnár Mária kapitány, Kovácsné Földesi Katalin, Molnár Lászlóné, Zsadányi Ildikó és Wieser-Takács Zsuzsa képviseli a tornán.

A tavalyinál is nehezebb pályán kell helytállnia szenior női válogatottunknak, ahol a játékot a homok és vízakadályok sokasága, valamint száz éves ősfák nehezítik. Ráadásul a greenek is elég kemények, nehezen fogadják a labdákat. Azonban nem csak magyar hölgyeinknek, hanem a mezőny jó részének is fejtörést okozott a Circolo Golf Torino La Mandria pályája, amely score-okban is megmutatkozott. Ettől függetlenül a jó hangulat és a lelkesedés töretlen a magyar csapat háza táján és igyekeznek holnap kihúzni a pályának egy-egy méregfogát, amikor is újabb stroke play kör vár a résztvevőkre. A második kör végén kiderül, hogy hányadik helyekért küzdhetünk az utolsó két napon, match play formában.

Első napi eredmények: Zsadányi Ildikó (94), Vainio Győri-Molnár Mária (95), Wieser-Takács Zsuzsa (97), Kovácsné Földesi Katalin (101), Molnár Lászlóné (104).

 

 

II. NAPI STARTLISTA ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés