Minden összeállt: verseny volt a javából!

(Kép: Bábos Réka Facebook)

Az 57. Magyar Amatőr Bajnokságnak otthont adó tatai Old Lake Golf Club igazgatónője, Dr. Bábos Réka már megérdemelt nyaralását tölti, mégis szakított időt ránk, hogy értékelje az elmúlt hétvégét, amely hatalmas sikert aratott a golfozók körében.

„Nagy öröm, hogy négy év után ismét mi adhattunk otthont Magyarország legnagyobb hagyományú versenyének, amely a játékosoknak köszönhetően rengeteg izgalmat és meglepő fordulatokat hozott. Hihetetlen volt testközelből átélni a bajnoki csatát a férfiaknál és a nőknél egyaránt. A mezőny nagyon szoros volt és mindenkinek a legjobbját kellett nyújtania. Végig tapintani lehetett a feszültséget a levegőben, amely igazi presztízzsé tette a bajnoki címet.

Csányi Olivér eredménye meglepő volt! Az érettségi terhétől megszabadulva magabiztosan játszott és a három nap alapján megérdemelten lett bajnok! A legemlékezetesebb pillanat számomra Greff Bálint utolsó szakaszon elért birdie-je volt, hiszen anyukája révén tudta, ha megcsinálja, megvan a második hely. Sikerült neki és ettől teljes eufóriába került! J

Külön örültem, hogy a nőknél az Old Lake Golf Club-ban nevelkedett Vadkerti Adél hazai pályán állhatott a dobogó legmagasabb fokára.

Igyekeztünk a vezetőséget közelebb hozni a játékosokhoz, ezzel is bizonyítva, hogy mi értük vagyunk.  Nagy dicséret illeti Makszin Áront, aki a Magyar Golf Szövetség frissen kinevezett operatív igazgatójaként remekül helytállt és oroszlánrészt vállalt, hogy minden zökkenőmentes legyen. Az ő ötlete volt, hogy a Magyar Golf Szövetség új elnöke, dr. Szivek Norbert kezdőütése indítsa útjára a bajnokságot, akinek jelenléte emelte a torna rangját, ezáltal közelebbről is megismerkedhetett a golfozókkal. Tiszteletüket tették továbbá Dietrich Tamás és Andrási Miklós elnökségi tagok, akik közül Miklós a bajnokság küzdelmeiben is részt vett.

Köszönöm még támogatóinknak, valamint a Hungarian Golf Magazinnak, hogy ennyire up-to-date módon jelen volt és érdekes, friss információkkal látta el a golfozókat.

A hétvégén egyszerűen minden összeállt és szerencsére az időjárás is velünk volt, bár végig lógott az eső lába. Több ilyen versenyre lenne szükség. Kívánom minden klubnak, hogy a jövőben hasonlóan sikeres bajnokságnak adhassanak otthont!”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés