Golfkörkép Kötél módra

Kötél Balázs időnként megosztja véleményét a versenyekkel kapcsolatban és ez most sincs másként. Volt miről beszélnünk, ugyanis a „BB” csapat tagjai remek hétvégét zártak. Amíg Greff Bálint idehaza állhatott a dobogóra a magyar bajnokságon, addig Kötél Bence az U14-es finn bajnokságon ért el hasonló bravúrt. Természetesen Rózsa Csilla nagyszerű eredménye mellett sem mentünk el.

„Csányi Olivér megérdemelte a győzelmet, gratulálok neki, hogy sikerült élete első bajnoki címét megnyernie. Ami Greff Bálintot illeti: örülök a második helynek, de azt el kell mondanom, hogy ha az utóbbi időszakban több munkát fektetett volna a golfba, akkor idén az eddigi valamennyi bajnokságot megnyerhette volna.

Kötél Bence és Bertényi Bence a Magyar Amatőr Bajnokság idején Finnországban szerepeltek, a szezon számunkra egyik legfontosabb versenyén az U14-es finn bajnokságon. Bence stabil, szép játékkal (73, 73, 74), végig az élmezőnyben játszva, eddigi legnagyobb sikerét könyvelhette el. A harmadik helyen végzett egy erős mezőnyben. Bízunk benne, hogy a szezon további részében is sikerül ilyen szépen játszania! Bertényi Bence (79, 77, 86. T16) is szépen teljesített, egyedül az utolsó nap sikerült gyengébbre. Mentálisan érnie kell még! 

A következő nagyobb versenyünk az osztrák junior bajnokság lesz, majd utazunk az angol, valamint a skót U 14-es bajnokságokra.

Ami Lajtai-Rózsa Csilla szereplését illeti: Csicsi nagyon fontos személye a magyar golfnak. Pillanatnyilag Ő az egyetlen a magyar golfban, akivel népszerűsíthető a sportág. Ehhez azonban fontos, hogy egy-egy jobb eredménye nagyobb hírverést kapjon. Ő a magyar golf zászlóshajója! Örülök a hétvégi teljesítményének!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés