Hamvaiból támadt fel Greff Bálint

Korosztályos és match play bajnokunk rendkívül boldog a második helyével, miután úgy érzi a sírból hozta vissza a végére. Az utolsó lyukon elért 6 méteres birdie puttja a második helyet jelentette számára, bár néhány percig azt hitte harmadik lett.

„Jó verseny volt, egy nagyszerűen előkészített tatai pályán: gyors greenek és hibátlan fairway. Jól ment a játék, bár a puttom borzasztó volt, mind a három napon. Mátéék meg is mosolyogtak néhányszor. J Az utolsó körben például 14-15 regulárt ütöttem, de puttoltam 37-et! Ebben mindenképpen fejlődnöm kell a következő versenyekre. A putt-technikám versenyhelyzetben elcsúszott.

Olivér megérdemelten lett bajnok! Az utolsó napon is remekül játszott, és a stresszes, kiélezett szituációkban is nyugodt tudott maradni, ez volt a siker kulcsa. Látszik, hogy egyre érettebb! A torna legemlékezetesebb pillanata az utolsó szakasz volt, amikor tudtam, hogy egy 6 méteres birdie putt-ot kell beütnöm a harmadik helyhez. Sikerült és ettől teljes eufóriába kerültem és boldogabb voltam, mint amikor megnyertem a match play bajnoki címemet, hiszen a sírból hoztam vissza! Majd pár perc múlva esett le a tantusz, hogy Máté duplát ütött, így második lettem! Remek hétvége volt, köszönöm mindenkinek a biztatást!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés