Vadkerti Adél és Csányi Olivér lettek a bajnokok

Első reakciók a győzelem után

Vadkerti Adél és Csányi Olivér lettek az 57. Magyar Amatőr Golf Bajnokság bajnokai, akik természetesen majd kiugranak a bőrükből. Exkluzív értékelés bajnokainktól:

Vadkerti Adél

„Nagyon örülök, hogy megvan! Az elmúlt években többször közel álltam hozzá, de idén eljött az én időm. Végig nagyon élveztem a játékot, bár az utolsó nap eléggé hektikus volt. A nagy szél igencsak megnehezítette a dolgunkat, ráadásul az eső lába is végig lógott. Nagyon észnél kellett lenni, mert könnyű volt hibázni. Az előnyöm tudatában a biztonságra törekedtem ma. A végére kicsikét elfáradtam, de nagyon boldog vagyok, hiszen 2017-ben én lettem a nők magyar bajnoknak! Bízom a sikeres szezon folytatásában!”

Csányi OIlivér

„Nagy volt rajtam a nyomás és a 9-12 szakasz között volt egy mélypont is, de szerencsésen sikerült kijönnöm belőle. Kisebb tehertől szabadultam meg, hiszen megvan az első! Rendkívül boldog vagyok! Az egész családom nagyon szorított értem, apukám, a testvérem Liza a pálya széléről, míg anyukám caddyként volt ott mellettem és jelenlétével átsegített a nehézségeken. A bajnoki cím az egész családom érdeme! Köszönöm, aki gondolt rám az elmúlt három napban!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés