Szeberényi: „Kár azért a tripláért, Olivér megérdemelten vezet”

Folytatódott a harc az első helyért Csányi Olivér és Szeberényi Máté között. A különbséget score-ban a mai napon a 18-as szakasz jelentette. Míg Olivér birdie-t, addig Máté triplát ütött, aki bízik benne, hogy holnap még lehet keresnivalója:

„Már a reggel sem úgy indult, ahogy terveztem. 40 perccel később ébredtem, mint szerettem volna, így a bemelegítés elég rövidre sikeredett, de szerencsére ez később nem érződött.

Az első kilenc, a score kártya alapján jól sikerült, de az "élő kép" nem ezt mutatta. Szenvedtem, egyszerűen nem ütöttem jól a labdát, és folyamatosan mentegetésre kényszerültem, ugyanakkor szerencsém is volt a rossz ütések után.

Mindeközben mellettem Olivér nagyon szépen játszott, nagy volt a kontraszt kettőnk között, bár ezt egy ideig az eredmény nem támasztotta alá. A tegnapi naphoz hasonlóan a végén hatalmasakat mentettem, a 18-ason pedig mindent visszakaptam egy erdős-fás-3 puttos tripla bogey-val.

Őszintén szólva, végződhetett volna ez a nap egy 78-80 körüli eredménnyel is, a mutatott formám alapján, ám ezzel együtt mégis fájó, hogy ha már a 18-as elütőig kicipeltem a score-om valahogy, miért nem tudtam legalább egy bogey-val végezni.

35 lyuk után egálban álltunk Olivérrel, 36 után pedig - teljesen megérdemelten - néggyel vezet. Ő erre nagyon is rászolgált.

A vasárnap bármit hozhat. A magam részéről bízom benne, hogy még egyszer ilyen rosszul nem mehet az ütés, és akkor még lehet keresnivalóm!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés