Greff: „Mínusz kell a győzelemhez!”

Junior válogatott golfozónk a harmadik helyről támadna

A nap ütése Greff Bálint nevéhez fűződik, ugyanis a pálya hetedik szakaszának par 4-esén egy gyönyörű 20 méteres chippel talált a lyukba. Junior válogatott golfozónk 7 ütés hátrányból várja az utolsó napot Csányi Olivér mögött, így nincs más választása, mint támadni a győzelemért. Bálint így értékelt:

 „A pálya jó állapotban volt, bár a kicsit szeles idő igazán trükkössé tette napot, ugyanis a fák között nem nagyon lehet érezni, hogy merről fúj a szél.

Egész jól kezdődött a mai köröm. Az első négy szakaszból hármon jó birdie lehetőségeim voltak, amelyekből az egyiket be is ütöttem. Utána kezdődtek a problémák, amikor is becsúszott egy-két elhibázott ütés és jöttek azok a fránya bogey-k. A hetedik szakasz ismét jól ment és másodikra sikerült - olyan 20 méterről - bechippelnem! A pálya hátsó felére kicsit stabilizálódott a játékom és egy birdie mellett 3 bogey került fel a score kártyámra.

A hátrányom 7 ütés Olivér mögött, így holnap minden szakaszon megpróbálok majd birdie lehetőség közelébe kerülni, mivel minden bizonnyal par alatt kell teljesítenem a győzelemért!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés