Frenetikus, szenzációs, szuper

Elnöki ütés nyitotta meg az 57. Magyar Amatőr Golf Bajnokságot

(Fotó: hungolf.hu)

Heroikus küzdelem várható az idei magyar bajnoki címért női és a férfi kategóriában egyaránt. Ez a pénteki nyitókör eredményeiből egyértelműen kiderült. Ember legyen a talpán, aki megmondja, kik nyerik az Old Lake Golf Club-ban zajló bajnokság 57. kiírását!

 

 

Az élmezőny nagyon odatette magát és fantasztikus score-okkal zártak pénteken, köszönhetően többek között a tatai csapatnak, akik kiválóan előkészített pályát bocsájtottak a 101 résztvevő rendelkezésére.

Az első napot Szeberényi Máté és Csányi Olivér nyerte. Olivért egyenesen lenyűgözte a tatai pálya - Mióta az eszemet tudom nem volt ilyen jó állapotban! Nagyon élvezetes volt rajta játszani! - nyilatkozta lapunknak az első napot követően a felnőtt válogatott játékos. Rajta kívül szinte az egész mezőny dicsérte a tatai par 70-es pályát.

Külön öröm volt, hogy a Magyar Golf Szövetség frissen megválasztott új elnöke dr. Szivek Norbert is tiszteletét tette a startnál, és az ő kezdő ütése indította útjára az 57. Magyar Amatőr Bajnokság küzdelmeit.

 

A 68 fős férfi mezőnyt Csányi Olivér és Szeberényi Máté kettőse vezeti 71 ütéssel, míg őket szorosan követi a nap meglepetés embere, Hideg János 74-es eredménnyel. Lőtávolban van még a negyedik helyen osztozkodó Ralph Müller (75) és ifj. Tóth János (75) duója, valamint a 76-os eredményt szállító Kemény Kevin (76), Greff Bálint (76) és a 2016 -os bajnok, Rózsa Dávid (76) triója a hatodik helyen. A Top 10-et Koller György (77) és Meznerics Gergely (77) zárja.

 

A nőknél sem lehet okunk panaszra, ami az izgalmakat illeti, ugyanis az élmezőny tagjait csupán néhány ütés választja el egymástól. Az első napot a tatai Old Lake Golf Club-ban nevelkedett Vadkerti Adél (74) vezeti a címvédő, Szabó Antónia (76) és a fiatal trónkövetelő, Nagy Klára (76) előtt. Az izgalmakat fokozza, hogy többiek sincsenek messze: 4. Czernecki Laura Panna (78), 5. Tóth Maya Napsugár (79), 6. Kiss Polett Karolina (80), 7. Lengyel Lilla (82), 8. Orosz Vanda (83), 9. Briglovics Boróka (84), 10. Turkovics Ilona (86).  

Hihetetlen nap volt: napsütéses idő, magas részvételi arány, heorikus küzdelem, és nem utolsó sorban egy fantasztikus előkészített pálya. Ennél jobb reklámra nincs is szükség a szombati naphoz!

 

ÖSSZESÍTETT EREDMÉNYEK ITT

MÁSODIK NAPI STARTLISTA ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés