Ez kemény menet lesz!

Elvárások és célok Wieser-Takács Zsuzsától

Magyar női szenior válogatottunk a harmadik nemzetközi szereplésére készül a XXVII. Marisa Sgaravatti Trophy-n. Az idei tornának július 5-8. között az olaszországi Circolo Golf Torino La Mandria ad otthont, ahol országunkat Vainio Győri-Molnár Mária kapitány, Kovácsné Földesi Katalin, Molnár Lászlóné, Zsadányi Ildikó és Wieser-Takács Zsuzsa képviseli, aki ezen a versenyen debütál a válogatottban.

„Nagyon kemény lesz! A fiúknak három kör volt, míg nekünk 4 napos lesz a verseny, 2 nap stroke play, 2 nap match play felosztásban, plusz a gyakorlónap. Mindez nyakon öntve egy jó kis nyári kánikulával! Ezért Igyekszünk sokat pihenni a vasárnapi kiutazás előtt, hogy minél fittebben állhassunk az elütőre és bírjuk a terhelést! Nem beszélve a vetélytársakról, akik mind nagy golfnemzetek játékosai. A cél természetesen az előrelépés. Eddig mindig sikerült egy-egy helyezéssel feljebb jutni és idén is ez a cél!

Úgy gondolom, a csapat képes lehet erre, hiszen olyan nagyszerű játékosok kaptak helyet a válogatottban, mint a kapitányi szerepet betöltő többszörös szenior bajnoknő, Vainio Győri-Molnár Mária, ő Spanyolországban készült, 2016-os bajnokunk, Molnár Mari, vagy a nagyszerű formában játszó 2016-2017-es ezüstérmes Zsadányi Ildikó, illetve az idei Herend Kupa győztese, Kovácsné Földesi Katalin. Jól sikerült a felkészülés és egy-két összetartáson kívül mindenki egyénileg készült a saját klubjában.

Beszélgetésünk végén a pálya is szóba került:

Kedves ismerősünk Kárpáti Szilvia, aki külföldön él, de idén ő is bekapcsolódott a hazai golféletbe, hasznos tanácsokkal látott el bennünket. Van a pályán minden, ami kell: bunkerek, víz és erdő is.

A lényeg az, hogy élvezzük a játékot, és minden mást zárjunk ki magunk körül!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés