Stílusos golf kollekcióval rukkolt elő a Mercedes-Benz

A Mercedes-Benz idei golf kollekciója igazán elegánsra sikerült.

A Mercedes-Benz és a TaylorMade fúziójából keletkezett, minőségi golf termékek a sportosságot az eleganciával ötvözik. A TaylorMade népszerű, női golf táskája már fehér-lila színkombinációban is elérhető, de új golf sapkákhoz és sport karórákhoz is hozzá lehet jutni a két prémium márka jóvoltából.

A női konográf óra is lilás részletekkel rendelkezik, ezen kívül tizenkét Swarovski kristály díszíti még. A férfiak sem maradhatnak ki a jóból, hiszen a 43 mm-es konográf óra szintén rendkívül exkluzívra sikerült. A színvonalas golf kollekció Mercedes-Benzzel fémjelzett termékei között találkozhatnak még férfi kerekes- és sporttáskákkal, golf cipővel, a „Corza Lady” és a „TourLite” fantázia nevű női hordeszközökkel, valamint igényes tokokban kínálják a „Tour Preffered X” és a „Burner Lady” golflabda szettet is.

A Mercedes-Benz nem csak a golfeszközök gyártásában szerzett már tapasztalatot, bebizonyították, hogy golfautót is képesek alkotni

A Mercedes-Benz 2016-ban készítette el a skandináv golf autó gyártóval, a Gariával közösen a Mercedes Golf autót. A német luxusmárka autója a luxus és a design terén is új mércét állított fel, a Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car szénszálas konstrukciója érintőképernyős infotainment rendszerrel és beépített hűtővel van ellátva.

Gyakorlatilag minden szükséges lámpa és fényjelző megtalálható rajta, így Mercedes Golf Car akár a közúti forgalomba is részt vehet, ahol méretei miatt könnyen mozog és még biztonságosan is terelhető. Sport és gazdaságos üzemmódok közül lehet választani, ráadásul a golfozás szempontjából fontos időjárási helyzetről is információt kaphatsz. Az Mercedes-Benz golf autója akár 30km/h-s végsebességre is képes a 15 lóerőre emelhető elektromos motor segítségével, ami a lítium-ion akkumulátoroknak köszönhetően 80 kilométert is képes megtenni egy 6 órán át tartó feltöltéssel.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés