Születésnap Golfiesta módra

Több szempontból is különleges versenyt zárt a Golfiesta SE, ugyanis a hétvégén megtartott esemény alkalmával elnöküket, Csikós Gábort egy hatalmas csokitortával köszöntötték fel. Az örök klasszikust, a Happy Birthday c. számot pedig jó barátja, Mujahid Zoli énekelte a résztvevőkkel közösen, örömkönnyeket csalva ezzel Csiki szemébe. Ebben elévülhetetlen érdemei voltak feleségének Kingának, aki gondosan ügyelt arra, hogy férje semmit ne sejtsen a meglepetésből!

„A szombati nap hűen tükrözte a Golfiesta Sportegyesület filozófiáját, miszerint a golfpálya olyan hely, ahol a barátság, a család és a golf iránti szeretet találkozhat– osztotta meg gondolatait Csikós Gábor, aki immáron feleségével együtt 5 éve működteti egyesületüket, ahol nem az eredmény, sokkal inkább a családias légkör a mérvadó.

Nincs is annál nagyobb öröm, mikor mosolygós és elégedett arcokat látsz a golfpályán, akik egyszerűen élvezik a golfot, miközben öntik magukból a jobbnál jobb sztorikat. Ez az igazi örömgolf! Annak idején ezért is kezdtük el a Golfiestát, és jó látni, hogy a munkánk gyümölcse kezd beérni, amelyet a sok-sok pozitív visszajelzés, no meg a résztvevők száma is hűen tükröz.

A szombati esemény alkalmával, összesen 7 verseny volt a különböző pályákon Magyarországon, mégis több, mint 60-an nevező volt! Innen köszönöm mindenkinek a részvételt, feleségemnek pedig a fantasztikus meglepetést, akiért a szívem még mindig ugyanúgy dobban tíz év házasság után is! 

Szinte senki nem ment haza üres kézzel, köszönhetően az idei évben bevezettet újdonságnak, az igazságosabb értékelő rendszernek, miszerint 6 kategóriában díjazzák, illetve ismerik el a teljesítményeket.

Bruttó I.: Dudás Károly

Golfiesta Se eredményei

Nettó A I-II-III.:Mujahid Tamás, Hideg János, Bernhardt Tibor

Nettó B I-II-III.: Teasdale Harold, Ifjú György, Stern Péter

Nettó C I-II-III.:Flesch Tamás, Sagyibó Viktor, Gulyás Péter

Nettó D I-II-III.:Orbán Éva Koharekné, Kovács Kornél, Zibriczki Béla

Nettó JuniorI-II-III.: Krug Izabella, Jackson Thomas, Stern Lea Sára

A következő fordulót a Zalacsányban elterülő impozáns pályán tartják július 9-én, vasárnap!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés