Szerencsés halasztás

Az eredetileg meghirdetett Golfiesta Fun Cup április végi versenyét - a rossz időjárás miatt, - május 28-án, vasárnap rendezték meg a tatai Old Lake Golf Club-ban. Úgy is mondhatnánk, második nekifutásra, de annál jobb hangulatban! A tökéletes körülmények között lezajló megmérettetéshez gyönyörű idő és remek pálya társult. Így nem is csoda, hogy a siker ezúttal sem maradt el!

„A Golfiesta Fun Cup egy texas megmérettetés – kezdte értékelését Csikós Gábor, a Golfiesta SE elnöke - amely tökéletes lehetőség arra, hogy a kezdő golfozók megtegyék első lépéseiket a 18 lyukas versenyek világában. Másrészről egy ilyen eseményen a haladó és kezdő tudású játékosoknak is van alkalmuk arra, hogy összecsiszolódjanak.

A Golfiesta Sport egyesület ezúttal is remek hangulatú és sikeres szervezést tudhat maga  mögött, amely nem valósulhatott volna meg a támogatóink - Accent Hotels, Naturland Kft., Artudasmenedzsment Kft., Ízműves Kft., DI VINO, Continental Group, Nagy és fiai Kft. - és az Old Lake Golf Club nélkül. Ezúton is köszönünk valamennyi felajánlást!

A következő versenyünk, a Golfiesta -Accent Hotels II. forduló június 17-én lesz.

Gratulálunk minden résztvevőnek!”

Díjazottak:

Bruttó I.: Brúder Balázs - Nguyen Luu Lan Hoa

Nettó Kategória:

I. Nagy Anikó - Sátori Ferenc

II. Koharek Anna - Stern Lea Sára

III. Gelbmann Csenge - Gelbmann Ferenc

Longest Drive Karvász Dániel

Nearest to the pin Gelbmann Ferenc


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés