XXVIII. Nemzetközi és Magyar Szenior Golfbajnokság 2017.

(2017.05.30 – 06.01 Pannónia Golf and Country Club)

Az idén május 30. - június 1. között a Pannónia Golf and Country Club pályáján kerül megrendezésre XXVIII. Nemzetközi és Magyar Szenior Bajnokság.

A Magyar Golf Szövetség és a Magyar Szenior Golfozók Társasága közös rendezésében sorra kerülő három napos versenyre 80 játékos adta le jelentkezését. Idén 9 nemzet képviselőit láthatjuk a szenior bajnokságunkon. Többségük a férfi kategóriában indul, de természetesen képviseltetik magukat a hölgyek és a 70 éven felüli szuper szeniorok is. A magyar játékosokon kívül neveztek versenyzők többek között Ausztriából, Angliából, Németországból, Hollandiából és az USA-ból is. A verseny rangját és erősségét mutatja, hogy az idén mindhárom kategóriában láthatunk szingli hendikepes játékosokat.

A magyar bajnokság férfi mezőnyében rajthoz áll a többszörös bajnok Kovács Titusz, aki a tavalyi első helyét igyekszik megvédeni és természetesen itt lesz a hölgyek tavalyi győztese Molnár Lászlóné is, aki hasonló tervekkel érkezik. Komoly verseny várható a hetven éven felüliek kategóriájában. A tavalyi dobogósok közül Lakatos Vilmos képviselteti magát és küzd társaival a bajnoki címért.

A nemzetközi mezőny mindhárom kategóriájában előre láthatólag komoly verseny várható. Úgy a férfi, mint a női mezőny nagyon erős lesz az idén. Láthatunk jónéhány alacsony HCP-es játékost, garantálva a játék magas színvonalát. 

A versenyt megelőzően május 29-én hétfőn lesz a hivatalos gyakorlónap, míg a további három versenynapon egyaránt reggel 8 órakor állnak rajthoz a játékosok. A második versenynap estéjén kerül megrendelésre a hagyományosnak mondható baráti találkozó egy grill party keretében. Az eredményhirdetésre június 1-én csütörtök délután, várhatóan 17 órakor kerül sor.

A Pannónia Golf and Country Club magas színvonalú szolgáltatásaival, nagyon jól előkészített pályával és ahogy már megszoktuk izgalmas green-ekkel várja a magyar és külföldi szenior golfozók mezőnyét.

 

2017-05-27.

/Horváth Béla/

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
4
6
7
10
11
12
13
14
18
19
20
23
24
25
26
27
28
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés