Hazaiak nyerték a jubileumi Herend Kupát

Kötél Bence és Kovácsné Földesi Katalin voltak a legjobbak

A hagyományokhoz híven idén is megrendezték a Herend Kupát 2017. május 27-én, szombaton Balatonudvariban, immár tizedik alkalommal. A hagyomány ereje az, ami magával ragadja évről-évre a golfozók krémjét, melyet a nagyhírű, és tradicionális cég, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. szponzorál. Az esemény főszponzora a Balaton Golf csapatával együtt ismét kitett magáért, minden részletre odafigyelt és a minőség a kezdettől egészen a díjátadóig áthatotta az eseményt.

Herend évek óta szponzorál versenyeket a magyar golfban, és jellemzően mindig figyeltek az igényességre. Most sem volt másképp! Ahogy az elmúlt években, idén is élményekkel telve térhettek haza a résztvevők.

A jubileumi, X. alkalommal rendezett kupa a golfozók igényeit szem előtt tartva, 10 órakor kezdődött a porcelánokért. Idén, az évfordulóra való tekintettel, kibővítették a kategóriákat és ezúttal többek között női és férfi bruttót is hirdettek. A játékosok mellett a családtagokra is gondoltak a szervezők, ugyanis kísérőprogramok egész sora - Herendi kéz- és labdafestés, pálinkakóstoló, Pusztai Ádám tréner, kommunikációs tréningje - nyújtott kikapcsolódást.

Imponáló játéka után, a hazai pályán játszó 13 éves, Kötél Bence (74), valamint a szintén a Balaton Golf színeiben versenyző Kovácsné Földesi Katalin emelhette a magasba a kupát. Érdekesség, hogy 2016 után ismét győzött Bence, és olyan remek formában lévő játékosokat utasított maga mögé, mint Greff Bálint (75), vagy Horvath Joseph (+7). Szintén remekül teljesített a hazai színekben játszó Bertényi Bence (+7), aki szintén jó kört teljesítő Horváth Erikkel osztozott a negyedik helyen.

A bruttó női és férfi díjak mellett nettóban is értékelték a játékosokat, herendi vázákkal, valamint porcelánból készült golflabdákkal gazdagodhattak a díjazottak. Az eredményhirdetés a versenyhez hasonlóan jó hangulatban telt. Mind a klub, mind a főszponzor kitett magáért, és ahogy lenni szokott, mindenki tetszését elnyerte a 2017-es kupa.

Díjazottak

Bruttó F1: Kötél Bence

Bruttó N1: Kovácsné Földesi Katalin

Nettó Férfi A (Hcp 0-18,0) I-II-III.: Gulyás Gyula, Miszlai Sándor, Juszko Stefan

Nettó Férfi B (Hcp 18,5-36) I-II-III.: Sashalmi Ernő, II. Nagy Tamás, Schalamow Josef

Nettó FC Hcp 18,5-36 I-II-III.: Schmalz Udo, II. Magyar László, Pach Gábor

Nettó Junior I-II-III.: Horváth Erik, Kurbucz Márk, Greff Bálint

Nettó NA I-II-III: Thonegg Claudia, Dr. Lex Annamária, Sweeney Susan

Nettó NB I-II-III.: Savko Ágnes, Szabó Szilvia, Szálasi Margit

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés