Balatonudvari emeli a tétet

Nagyobb eséllyel a Herendi Porcelánokért

Ismét egy különleges hétvége áll előttünk, amely telis-tele lesz rangos versenyekkel: Maserati Kupa, kisoroszi ranglista verseny, valamint a jubileumi, X. Herend Kupa, szombaton. Ezért fel is csendülhetne bennünk egy örök klasszikus a Piramis együttestől: „Ha volna két életem”. Bár való igaz, a mesebeli hármas szám lenne jó.

A Balaton Golf csapata ismét kitesz magért a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.-vel karöltve, ugyanis X. alkalommal rendezi meg a Herend Kupa versenyt, a golfozók igényeit szem előtt tartva, 10 órai kezdettel, szombaton. Örömhír továbbá, hogy a jubileumra való tekintettel kibővítették a kategóriákat és többek között női és férfi bruttót is hirdetnek. A sok értékes Herendi díj mellett kísérőprogramok egész sora teszi igazi családi eseménnyé a napot.

Kísérőprogramok:

- Herendi kéz- és labdafestés

- Pálinkakóstoló az eredményhirdetés előtt, a Zamárdi Gyümölcs Wellness Központ felajánlásával

- Pusztai Ádám tréner, kommunikációs tréningje, szaktanácsadás, kollektiva.eu

 

A Herend Kupa versenykiírása ITT tekinthető meg

 

Hétvégi programok Balatonudvariban

- Május 26., péntek 16:00 órától:Bridzsklub a golf klub-ban

A klubéletet erősítve a Balaton Golf bridzstanfolyamot hirdet kezdők részére. A tanfolyamon a bridzs alapjait sajátítják el a résztvevők, bárki jelentkezhet - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 87 549 200 -, 0-tól 99 éves korig. (Részletek ITT)

- Május 27., szombat 10:00 órától: X. Herend Kupa (Részletek ITT)

- Május 28., vasárnap 11:00 órától : FOB 2017 - Hörmann Footgolf Verseny

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés