GCT Tour – Hencse következik!

Visszapillantó, avagy mi történt az I. fordulóban?

Április 22-én, elindult a várva várt sorozat, a GCT Holding Golf Tour a lenyűgöző balatonudvari pályán. Holnap (szombaton) pedig már újabb forduló következik Hencsén, amely kisebb kihagyás után tér vissza a magyar golf vérkeringésébe és igyekszik visszalopni magát a játékosok szívébe. A második állomás előtt azonban tekintsünk együtt vissza, hogy mi történt a nyitófordulón.

Az ígéretekhez híven a fókuszban a különleges golf élmény állt, amelyet a magas szolgáltatási színvonal tett valósággá. A jó hangulatú verseny alkalmával több kiemelkedő teljesítményt láthattunk, a golfozók, a GCT, valamint a Balaton Golf csapata részéről. Mindenki odatette magát, hogy egy kis napfényt csempésszen ebbe a borongós időbe!

Érdemes volt már kora reggel megérkezni a Balatonudvariba, ugyanis finom frissen sült reggelivel várták a játékosokat, akik energiával feltöltve vághattak neki a versenynek. Jó volt látni, ahogy folyamatosan érkeztek a játékosok, akik megtöltötték a sátrat, majd a range-t.

A verseny shotgun starttal, valamivel 10 óra után vette kezdetét, 60 fölötti résztvevővel. A pálya remekül elő volt készítve tour zászlókkal, pin pozíció jelöléssel, fehérre festett lyukszélekkel. A balatonudvari pálya valóban golfozóbarátabb lett és szinte nem volt elveszett labda, ha csak valaki nem a vízbe ütötte. Volt forecaddy, valamint folyamatos versenybírói jelenlét, akik segítették a játékosokat. Szintén kiemelendő, hogy a flightok elosztása jól sikerült, folyamatos volt a játék.

Öröm volt látni, hogy a különböző korosztályok jó játékosai vettek részt a versenyben, és összekovácsolódtak a nap végére, mid-amatőr és szenior válogatottak, valamint nagyszerű felnőtt játékosok.

A képes beszámolónkat teljes egészében a Hungarian Golf E-Magazin legfrissebb számában olvashatják az alábbi linken:

http://golfmagazin.zsirafkreativ.hu/2zsirfKft/golf/hungarian-golf-2017-per-1/?page=70


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés