A hole in one elmaradt

Garami boldog, hogy ő az egyik, aki ott lehet a regionális döntőn!

Vasárnap rendezték meg a Mercedes Trophy 2017. versenyét. Az eseményt hatalmas várakozás előzte meg, úgy a klub, mint a versenyzők részéről. Közel 100 résztvevő volt a viadalon, ahol Rózsa Dávid győzött Bruttóban, míg a Nettó 1, 2, 3 kategória kizárólag magyar állampolgárságú, Mercedes tulajdonos győzteseire is fény derült. Ők kvalifikálták magukat a regionális döntőre: Garami István (Nettó 1), Molnár György (Nettó 2) és Márton Károly (Nettó 3). Emellett a pálya 3-as szakaszán, - hole in one esetén - egy új Mercedes E220 d Coupé autót lehetett nyerni, ám ez elmaradt. A „Drive to the Major” különdíjat Nagy Csaba nyerte.

„Ez egy remek nap volt, egy csodálatos pályán! Érdekes flight-ba kerültem. Csíkos Attila és Koplányi Tibor társaságában játszottam a 18 szakaszt. Az első kilenc egész jól ment, stabilan teljesítettem, majd a második kilencen már kisebb-nagyobb hibák is becsúsztak. Minden jó, ha vége jó, ugyanis az utolsó lyukon sikerült kiharcolnom a Nettó 1 győzelmet úgy, hogy birdie putt-omat par-ra mentettem.

Nagyon boldog vagyok, és külön köszönettel tartozom a feleségemnek, aki ha ideje engedi, caddyzik nekem. Ezúttal is így volt, hálás vagyok neki. Nem megfeledkezve bohém edzőtársaimról, akikkel a balatonudvari pályán szoktam gyakorolni. Miszlai Sándorral például, gyakran játszunk Match Play-t. 

Ami a felkészülésemet illeti: igyekszem minél többet gyakorolni Zalacsányban, Balatonudvariban és a Pannónián, hogy fel tudjak készülni a döntőre, ahol szeretném méltóképpen képviselni a magyar trikolórt. Már nagyon várom a tornát!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés