Taroltak a Lugosi tanulók Tatán

A jubileumi, X. Hödlmayr Golf Kupa után május 14-én, vasárnap is szépen megtelt a tatai Old Lake Golf Club, ugyanis a Lugosi testvérek által szervezett Lugosi Golf Tour nyitóállomásának adott otthont a honi golfozók egyik kedvenc klubja.

A harmadik évébe lépő versenysorozat egyre nagyobb népszerűségnek örvend a golfozók körében, amelyet a társaság és a fergeteges hangulat mellett a nyeremények tesznek vonzóvá, ugyanis a fordulók alatt vouchereket nyerhetnek a játékosok greenfee-vel, valamint értékes ajándéktárgyak és ajándékcsomagok találnak gazdára. Nem beszélve a fődíjról, ami két 1 hetes ciprusi golfút. Az egyiket a legtöbb hcp százalékot javító játékos kapja a nyitó és a záró forduló között, míg a másikat hagyományosan a záró fordulón sorsolják ki a résztvevők között.

A jó hangulat és az értékes díjazás mellett, hét kategóriában versenyeznek a résztvevők a stableford pontokért. Így történt ez a vasárnapi verseny alkalmával is, ahol 36 hendikep felett, illetve alatt férfi és női kategóriában, valamint szenior és junior nettó kategóriában is keresték a legjobbakat. A sorozat különlegessége, hogy a kezdőket is bevonták a versengésbe, akik a tatai pálya első kilencén mérték össze tudásukat.

„Külön öröm, hogy sikerült 70 golfozónkat mozgósítani a tour első állomására. Nagyon vártam már ezt a fordulót, hiszen életem első golfversenyén Tatán vettem részt, így egy nagy álmom teljesült, hogy a tanulóimnak is megmutathattam a csodálatos tatai pályát. A verseny utáni visszajelzések nagyon jók voltak, mindenkinek tetszett az Old Lake szakaszainak sokszínűsége. Kiváló folytatás lesz június 3-án Balatonudvariban, melyet szintén az izgalmas változatosság jellemez." számolt be Lugosi Balázs szervező.

A vasárnap ütése Berta Zsolt nevéhez fűződik, aki a pálya hetedik szakaszának par 4-esén eagle-t ért el. Míg a legjobb eredményt Bakonyi Zoltán szállította 79 ütéssel, jócskán megjavítva hendikepjét is!

Gratulálunk a győzteseknek, valamint a díjazottaknak!

Díjazottak

Lugosi Golf Tour I. A

Bruttó I. Bakonyi Zoltán 79 ütés

Nettó Férfi I-II-III.: Berta Zsolt, Salamon Balázs, Zsimán József Alpár

Nettó Junior I-II-III.: Arany Adria, Pop György Botond, Nguyen Viet Hai Son

Nettó Női I-II-III.: Sándor Virág, Dr. Vofkori Ida Réka, Nagy Orsolya

Nettó Senior I-II-III.: Berkes Zoltán, Ellis Donald, Maier Franz

Lugosi Golf Tour I. B. (9 szakasz)

Nettó Férfi I-II-III.: Varga Csaba, Pop György László, Reich Tamás

Nettó Női I-II-III.: Rádóczi Zsuzsanna, Lebovics Timea, Gárdos Zsuzsanna


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés