Meznerics behúzta a ranglista versenyt

Szombaton több kiemelt verseny közül választhattak a honi golfozók. Az egyik, a zirci Forest Hillsen rendezett idei második ranglista verseny volt, ahol több remek formában lévő játékos is részt vett. Közéjük tartozott a forduló előtt a férfi ranglistát vezető Meznerics Gergő, akinek sikerült megszilárdítani vezető helyét a tabellán, ugyanis 79-es körével magabiztosan gyűjtötte be a Bruttó első helyezésért járó díjat és pontokat. A második helyen Magyar Krisztián (86) végzett, míg a harmadik legjobb eredményt a 13 éves junior játékos, Földházi-Nagy Zsófia szállította.

A versenyt nagy várakozás előzte meg a klub és a játékosok részéről, akik remekül előkészített pályán mérkőzhettek meg egymással. Meznerics Gergely bruttó serlege mellett, a különböző Nettó kategóriák három legjobbját is díjazták. A Férfiak „A” kategóriájában (Hcp 0-18,4) Koppány Krisztián gyűjtötte be a győzelmet Magyar Krisztián és Wieser Jürgen előtt, míg a „B” csoportban (18,5-36), Hoffman István, Csékei Tibor, Bános Csaba volt a sorrend.

A nőknél ezúttalDr. Erdei Éva nyert, Turkovics Ica és Nagy Réka előtt. A juniorok között nettóban Földházi-Nagy Zsófia örülhetett a legjobban, Horváth Milánt és Földházi-Nagy Petrát megelőzve. Szenior kategóriában is értékelték a játékosokat, ahol a Bozsaky János, Molnár Mihály, Dr. Lehel László trió végzett az első három helyen.

A zirci Forest Hills versenyszezonja igen különleges és rangos eseménnyel, a Maserati Kupával folytatódik majd május 27-én!  


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés