Biztató idénykezdet Wieser-Takács Zsuzsától

2015-2016-os év senior női golfozójának, Wieser-Takács Zsuzsának remekül indult a szezonja, ugyanis a 28. Magyar Kupa (MK Nettó Senior Női) és a Szenior Tavasz (Bruttó Senior Női) alkalmával is sikerült megvédenie első helyét. Természetesen kapva kaptunk az alkalmon, hogy értékelje teljesítményét.

HG Esélyeshez méltón sikerült megvédeni a tavalyi első helyedet a nettó kategóriában a Magyar Kupán, ráadásul bruttóban a legjobb női szenior eredmény is a te nevedhez fűződik. Örülsz?

- Természetesen nagyon örültem az első helyezésnek, bár nem bántam volna, ha a score-jaim nem 9-essel kezdődnek. (16 ütés különbség nem ok az elégedetlenségre.) Öröm volt játszani a megújult balatoni pályán, remek flighttársakkal, jó hangulatban. A második napi játék - Pollival és Mayával - pedig felejthetetlen volt, gyönyörűen ütötték a labdát, élmény volt velük játszani!

(Kép: Wieser- Takács Zsuzsa Facebook)

HG Mennyire vagy elégedett az eddigi szezonoddal?

- A szeniorok versenynaptára igen sűrű, a válogatottaknak szinte minden héten van valamilyen megmérettetése. Eddig nem panaszkodom! A csütörtöki Szenior Tavaszon is sikerült jól teljesítenem, de természetesen vannak javítandó dolgok, amelyekre időt kell szánni. És a regenerálódás is fontos!

HG Hamarosan május végét írjuk és következik a 2017-es szezon legkiemelkedőbb versenye, a XXVIII. Magyar Szenior Nyílt Bajnokság. Milyen célokkal vágsz neki idén a háromnapos tornának?

- Most először fogok játszani a nyílt bajnokságon! Az eddigi években sajnos nem úgy alakultak a dolgaim. Remélem, idén nem jön közbe semmi! Az anyaklubom ad otthont a háromnapos tornának, ami mindenkép kedvező, így joggal reménykedhetek egy jó szereplésben. Meglátjuk, hogy a hazai pálya előnyét mennyire tudom kihasználni, de egy biztos, hogy válogatott csapattársaim is elszántan készülnek!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés