Zalacsányból jelentik

Nyerjen betekintést elkészült mintalakásainkba!

Tekintse meg white, memory és glamour stílusú mintalakásainkat 360 fokos virtuális túránkon! Az ingatlanok így már otthonról is könnyedén, kényelmesen bejárhatóak. Várjuk szeretettel a helyszínen, ahol a látottakat összehasonlíthatja a valósággal!

Virtuális túra

Sunday Brunch!

Lufihajtogatással készülünk, melynek során a gyerekek is elsajátíthatják a lufihajtogatás technikáját! Séfünk ismét különleges büfé menüvel kedveskedik vendégeinknek.

Jelentkezés

Race to Zala Springs II. - Ranglistaverseny

Idei első ranglistaversenyünk a Race to Zala Springs II. fordulója 2017. május 20-án.
A Hole in One díjak mellett (Callaway ütőkészlet, Stari sör, Vis Vitalis ásványvíz, Club Car) minden alkalommal értékes díjazásra számíthatnak a résztvevők. A tombola fődíja kategóriánként egy-egy éves tagság a Zala Springs Golf Resortba a 2018-as szezonra.

Jelentkezés

Chill Out Terasz

Jöjjön és élvezze teraszunkon a nyár könnyed előszelét! Friss fröccsök, prosecco, aperol spritz, hideg sörök mind megtalálhatóak lesznek a pultunkban. A hangulatot élő zene fogja megalapozni. A jó hangulathoz viszont Önök is kellenek, hogy együtt egy könnyed nevetős estével búcsúzzunk a tavasztól, és köszöntsük a nyarat!

Jelentkezés

World Golf Awards

A World Golf Awards a golfvilág Superbrands-e. A Zala Springs Golf Resort pályázik a World Golf Awards díjra a "Hungary's best golf course" kategóriában.
Szavazzanak ránk és szóljanak ismerőseiknek is, hogy ők is tegyenek így!

SZAVAZOK
www.zalasprings.hu
További információkért érdeklődj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a +36 20 403 4960 telefonszámon!

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés