Rózsavölgyi kihagyja a Magyar Kupát

Rózsavölgyi János sajnos nem lesz ott az idei Magyar Kupán. Elmondása szerint, a versenykiírás késői megjelenése, valamint a számára oly fontos golfkocsi használata nem egyértelmű. Ez okozta, hogy kicsúszott az időből. Ettől függetlenül a tatai klubkapitány jó játékot kívánt a résztvevőknek, valamint véleményét is megosztotta a balatonudvari pályával kapcsolatban.

„Sajnos ez most így sikerült! Nem tudok már végiggyalogolni 36 lyukat. Nekem csak golfkocsival lett volna teljesíthető a táv, de mivel ez a rész a versenykiírásban nem volt világos, így elálltam a nevezéstől.

Ettől függetlenül, abban biztos vagyok, hogy mindenki tetszését elnyeri majd a jelentősen kitisztított és golfozóbarátabbá vált balatonudvari pálya, amely bár megtartotta egyediségét és ezzel továbbra is az egyik legnehezebb pályák közé tartozik Magyarországon, mégis az amatőr játékosok számára nagyobb sikert és játékélményt nyújt.

A pálya jelentősen játszhatóbbá vált – a rough-ok szépen levágva, a fairway-ek is rendben vannak és az erdők alja kitisztítva -, így egy rosszabb ütés esetén, egy nehezebb helyzetből is folytatni lehet a játékot.

Rózsvölgyi - tatai klubkapitányként - a szezonkezdetet is értékelte:

Remek időszakon vagyunk túl. Nagy öröm, hogy magas volt a részvétel valamennyi eddigi versenyünkön. Legyen szó a Húsvét Kupáról, a Férfinapokról, vagy a Vasárnapi Repetáról.  Külön figyelemre méltó, hogy szélesedett a támogatóink köre a Férfinapokon, így a fordulók alkalmával már mind a 18 szakaszon nyerhetnek a játékosok. Mindent összevetve remek szezonkezdet volt és hasonló folytatásban reménykedünk!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés