Bravúros győzelem Csehország ellen

(Kép forrása: www.cgf.cz/EOHT2017.aspx)

A magyar junior válogatott EOHT csapatának nem volt könnyű dolga pénteken, ugyanis a fiúkra kettő, míg a lányokra egy match play kör várt. Mindkét csapatunk első győzelmére hajtott a tornán. Elöljáróban annyit elárthatunk, hogy fiaink, - az egyik legnagyobb skalpot begyűjtve- megszerezték a várva várt diadalt.

 

 

 

Szoros meccs Szlovénia ellen

A nehéz és küzdelmes nap várt a fiúkra, ugyanis délelőtt Szlovénia válogatottjával néztek farkasszemet, akik a torna első napján egy nagyobb pofonba szaladtak bele a többszörös győztes Csehország ellen (4:1). Így mindkét csapat szeme előtt az első diadal lebegett.

Ahogy az várható volt a párharc nagy izgalmakat tartogatott. A labda ide-oda pattogott. Hol az egyik, hol a másik nemzet játékosa/játékosai gyűjtötték be az egy pontot. Végül a mérleg nyelve a Szlovén csapat felé billent 3:2 arányban.

Felborították a papírformát

Szoros csata után várhatták délutánt, a bivalyerős, végső győzelemre is nagy eséllyel pályázó Csehország ellen. Ki gondolta volna, hogy az első diadalt pont ellenük fogják megszerezni. Pedig így történt!

Az élet délután megjutalmazta eddigi erőfeszítéseiket, ugyanis a fiúk az EOHT történetében első ízben győzték le Csehországot! Akkor jött a diadal, amikor senki nem számított rá! Kötél Bence, Závaczki Bálint, valamint a tornán újoncként debütáló, ifj. Sárközi Richárd nagyszerűen küzdött.

Szombaton a fiúk 8:37-től Németországgal játszanak.

Felvillanás a lányoktól

Pénteken lányaink, ugyancsak az első tornagyőzelmükre készültek Szlovákia ellen. A párharc, ahogy várni lehetett nagyon izgalmas volt. Nagy Klára ott folytatta, ahol tegnap abbahagyta. A csapatban egyedüliként veretlenül áll, két győzelemmel. Tóth Maya Napsugár pedig begyűjtötte első diadalát. A többiek sajnos alulmaradtak ellenfelükkel szemben, így ha kevésen is múlt, de a győzelem még várat magára.

Kemény nap vár lányainkra, akik a címvédő Csehországgal mérik össze tudásukat 14:00-tól.

Eredmények ITT

III. nap startlistája ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés