Academy Nyílt Nap: Már csak pár hely maradt!

Golfozni jó dolog! Így van ezzel az Academy Golf Budapest csapata is, akik havi rendszerességgel szerveznek nyílt napot az érdeklődőknek:

 „Mi nagyon szeretjük és arra vágyunk, hogy Magyarországon egyre többen legyenek ezzel így. Ezért találtuk ki az Academy Nyílt Napunkat, amelynek keretein belül akár egyénileg, akár a barátokkal vagy a családdal együtt meg lehet ismerkedni a sportág alapjaival, a gyönyörű pályánkkal és a klubházunk életével.

Az Academy Nyílt Napok havi rendszerességgel, szombatonként kerülnek megrendezésre, amennyiben legalább 6 érdeklődő jelentkezik (a csoportok maximális létszáma 10 fő). A program időtartama bő három óra, a bemutatás 10:30-kor indul.

A következő Academy Nyílt Nap időpontja: 2017. április 29., 10:30-13:45. A szabad helyek száma: 5/10.

A részvéti díj: 12 990 forint helyett 4990 forint / fő

A részvételi díj kedvezményként teljes egészében felhasználható az Academy Golf Budapesten történő golfképzések igénybevételekor!

Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, valamint a +3630-730-3270-es telefonszámon lehet.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés