Egy kicsi hiányzott

Csicsi ezúttal lemaradt CUT-ról

Nem sikerült a bravúr, Lajtai-Rózsa Csilla nem jutott be a 100 ezer dollár összdíjazású kaliforniai Symetra Tour hétvégi döntőjébe, miután az elvárt ütésszám felett kettővel zárta a második napot. Az amerikai sorozat egyetlen magyar profija az első napi 73-as kört követően szombaton 74 ütésből teljesítette a Morongo Golf Club at Tukwet Canyon 18 szakaszát, így csupán egyetlen ütéssel maradt le a felezésről.

Rózsa Csilla a torna második napját ezúttal az első 9-en kezdte és igen bíztatóan alakult az első pár szakasz, ám a folytatásban jött egy kisebb hullámvölgy. Rögtön birdie-vel nyitott, amit két bogey, majd egy újabb birdie követett, így négy szakasz lejátszása után even par-ban állt a második napon, ami összesítésben +1-et jelentette számára. Majd következett az a bizonyos hullámvölgy 2 bogey –val a par-ok mellett, aminek eredményeként +2-vel fordult.

Csicsi folyamatosan a CUT-határon táncolt, amely +1 és +2 között ingázott, így volt izgalom a pálya második felére. Sajnos a bogey-k ezúttal sem maradtak el (12., 16. szakasz). Hiába sikerült ismét a hibákat két birdie-vel orvosolnia, a mai +2-es köre kevésnek bizonyult. A T61. helyen zárta a tornát.

A 20 éves játékos Facebook oldalán röviden annyit írt a torna margójára, hogy „ez egy küzdős nap volt, de most nem volt elég. Jól ütöttem a labdát, de a puttok kimaradtak. Izgalmas volt itt játszani a héten, de irány Arizona jövő héten. Maradjatok velem!”

Csak a rend kedvéért, a torna harmadik napját hárman is az élről várhatják: Daniela Darquea (70, 67=137, -7), Briana Mao (69, 68=137, -7), Anne-Catherine Tanguay (69,68=137, -7). Izgalmas fináléra van kilátás!

Teljes EREDMÉNYSOR ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés