Hagyomány és minőség az Old Lake-ben

Kedvezményes greenfee árak a tatai előszezonban

Kétségtelenül itt a tavasz! A hazai golfozók éledeznek és a klubok is egymás után jelentik be szezonnyitó versenyeiket, sőt akadnak olyanok, akik már meg is tartották.

 A 18 szakaszos, tavakkal, természetes vízfolyásokkal övezett, ősfás parkban megbúvó tatai Old Lake Golf Club bajnoki pályájára látogattunk el, ahol klub igazgatónője, Bábos Réka számolt be a legújabb fejleményekről. Az idei tervekről és rendezvényekről is beszélgettünk.

 

HG Milyen állapotban van a pálya és milyen kedvezményeket vehetnek igénybe a játékosok az előszezonban?

BR A pályának jót tett a hideg tél, mivel a kórokozók kipusztultak a talajból. Már csak azt várjuk, hogy kizöldüljön a fű, amire minden esély megvan, hiszen az elkövetkező hétre folyamatos ragyogó napsütést mondanak a meteorológusok. Ugyan az Old Lake Golf Club a téli időszakban is nyitva tartott, március 18-tól azonban teljes kapacitással működünk és már a klubházban várjuk a golfozásra jelentkező vendégeinket. További jó hír, hogy egészen március 31-ig 25 %-os előszezoni kedvezményes greenfee árakkal vehetik igénybe a játékosok a tatai pályát, természetesen nyári greeneken.

Hétközi greenfee (H-P): 8.600 Ft/18 lyuk

Hétvégi greenfee (SZ-V): 15.800 Ft/18 lyuk

Nagyon örülünk, hogy golfozóink is türelmetlenül várják a szezonkezdést, például népszerű keddi Seiko Férfi Nap sorozatunk hivatalos kezdete (április 4) előtt, már ”ráhangoló” versenyeket szerveznek keddenként.

HG Milyen eseménnyel kezdődik a tatai Old Lake Golf Club versenyidénye?

BR A hagyományoktól eltérően, április 4-én a Seiko Férfinappal indítjuk útjára a 2017-es versenyszezonunkat (30 állomásból áll), majd április 15 –én érkezik a Húsvét Kupa napja, amely piros betűs ünnepe a golfozóknak. Már eddig is sokan jelezték részvételüket az idei versenyre, így akik még nem tették, mindenkép jelentkezzenek! Az előző évek hagyományait örökítjük tovább, most is lesz sonka a díjak mellé és az eredményes napot finom ételekkel várjuk a versenyzőket.

HG Milyen változások a történtek a tatai csapatban?

A törzsgárda megmaradt és a célunk változatlan. Minél több újabb tagot szeretnénk. Ezért folytatjuk az iskolaprogramunkat, valamint nyílt napjainkat, illetve a közösségi oldalon is nagyobb intenzitással leszünk jelen. Nyereményjátékokkal és egyéb interaktív kezdeményezésekkel rukkolunk elő. Brúder Balázs az idei évtől, teljes állásban visszatér, mint Head pro, Kuti Gábor segítségével próbálják elérni céljainkat. Fontos megjegyezni, hogy mi a többi edzőt is szívesen fogadjuk, akik a tatai pályán szeretnék oktatni tanítványaikat.

HG Milyen különlegességgel készültök a versenyekre?

Idén az általunk létrehozott és magyar bajnoksággá minősített Magyar Nyílt Match Play Bajnokság rendezési jogát ideiglenesen átengedtük, így 2017-ben a Szövetségi versenyek közül Magyar Amatőr Bajnokságnak adunk otthont június végén, ami természetesen prioritást élvez majd.

Mindig örömmel fogadunk, minden új kezdeményezést és ez a Braun Károly által megálmodott a GCT Holding Golf Tour-ral sincs másként. Jó ötletnek tartom, hiszen egy ilyen versenysorozat képes összefogni a honi golfozókat, akik értékes, nívós díjakért küzdhetnek az 5 forduló során. Az külön öröm, hogy az álom nálunk kezdődött a GCT Holding Golf Kupa és Társasági Nap alkalmával, amely nagy sikert aratott. Az pedig a non plus ultra, hogy a 2017-es GCT Holding Golf Tour döntőjének Tata ad majd otthont szeptember közepén. (Jelentkezni ITT lehet a sorozatra)

Nagyon izgatottan és bizakodva tekintünk a 2017-es golfszezon elé!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés