Bodor Gergely: Hobbim a munkám

Bodor Gergely, a St.Lőrinc Golf Club egyik pro-ja a nyitástól része a klub életének, arról kérdeztük, hogyan készülnek az idényre.

- Miként telt a holtszezon?

Most nem volt külföldi edzőtáborozásom, így főként a Sárkány centerben oktattam a tanítványaimat, felnőtteket és juniorokat egyaránt. Már alig várjuk, hogy az idő tartósan javuljon, hogy kimerészkedhessünk a pályára. Klubunk amúgy  „téli” nyitvatartással üzemel, így amikor a pálya alkalmas volt, birtokukba vehették a játékosok. A klubház és a range jelenleg még nincs nyitva, de a pályán lehet játszani. Természetesen mindenképp érdemes telefonon érdeklődni a nyitva tartás végett.

- Milyen tervekkel készülsz/készültök a 2017-es szezonra?

Most az oktatásnak élek, jelenleg erre koncentrálok. Szívügyemnek tartom, hogy mindenki megszeresse a golfot és ezáltal élményt és sikert szerezzen ebben a sportban. Továbbá fontosnak érzem az utánpótlás bázis növelését, a tehetség-gondozást, ezért valamennyi sportválasztón, sporteseményen ott vagyunk, a klubot képviselve.  Továbbá szórólapokkal és nyílt napokkal csábítjuk a helyi régióból az embereket, valamint nyári táborok révén a gyerekeket szeretnénk bevonni a közösségbe. Nagy előnyünk, hogy a pályánk Budapesten van, így a juniorok, akár saját erőből is el tudnak látogatni hozzánk. Célom, hogy a tömegek számára is elérhető legyen a golf mind időben, megközelíthetőségben, és árban egyaránt.

- Kiket emelnél ki a tanítványok közül?

Számos tehetség megfordult már nálunk. Említhetnénk Szabó Antóniát, Horváth Eriket, valamint Kovács Gergőt is, akik Hahn Árpinál edzenek, vagy Zingale Lenát és Ónadi Olivért a tanítványaim közül. Itt is a cél a tömegbázis növelése, hogy a nagy számok törvénye alapján minél több tehetséges golfozót tudjunk kinevelni. Optimistán állok a 2017-es évhez és szeretnénk továbbhaladni a megkezdett úton. Úgy gondolom, minden adott Lőrincen!

- Mi a helyzet az egyéni céljaiddal, mint profi játékos?

Szerencsésnek érzem magam, mert a hobbim lett a hivatásom. Jelenleg az oktatás tölti ki az időmet. Természetesen, ahogy be tudom suvasztani a naptáramba, játszom. Legyen szó MMBF-PGA Profi Ranglista versenyekről, vagy ismerősökkel való golfozásról. Mivel a fő szerep az oktatásé, így sajnos nincs elég energiám, hogy szisztematikusan és rendszeresen tudjak gyakorolni, ahogy azt kéne. Idei tervemben azért szerepel, hogy többet töltsek a saját játékom fejlesztésével is.

- Hol találkozhatnak veled a golfozók?

A bázis mindenképpen a Budapest St.Lőrinc Golf Club, de igény esetén bármelyik budapesti pályára szívesen megyek oktatni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés