Fiesta Tenerifén!

Csikós Gáborékat már szinte őslakosként tartják számon, hiszen évről évre ellátogatnak a különleges látványosságokat rejtő szigetre, ahol gyönyörű zöldek a pályák és hét ágra süt a nap. Gábor a helyszínről jelentkezik:

„Folytatódik a Golfiesta 9. tenerifei tábora, az első egy hetes turnus már haza is indult!

A csapat elégedetten távozott, mivel a remek időjárás mellett minden nap tudtam javítani, csiszolni a swing technikájukon!

Mottónk a megbízhatóság, minőséggel párosítva!

A szállodánk, - mint az elmúlt években - a Vincci Tenerife Golf, ahol a folyamatos, megbízható és kellemes légkör mellett, kiváló ételekkel szolgálnak naponta.

A legtöbb időt a Golf del Sur golfpályán töltjük, ahol a 27 szakasz változatos kihívásaival szembesülünk, nap, mint nap!

A sportág népszerűségére tenerifén nem lehet panasz, mivel egészen sötétedésig szinte tele vannak a pályák!

Immár 9. alkalommal vagyunk ezen a mesés szigeten. Ez alatt az időszak alatt sok hasznos tapasztalatot szereztünk, hogyan lehet színvonalas golfrendezvényeket, versenyeket szervezni igazán profi hozzáállással! Amit természetesen az itthoni Golfiesta versenysorozatainkba is beleépítettünk!

A Golfiesta, mint az eddigi 8 évben, most is komplex programmal, sport és kikapcsolódási lehetőségekkel várta/várja a magyar golfozókat!

Mostanra az egyik legnépszerűbb táborral büszkélkedhetünk, mivel itt egy golfhét alatt mindenki megkapja, amire vágyik!

A java még csak most következik, hiszen még csak a 2. hét indult el  hétfőn!

Még jelentkezünk érdekes információkkal, történésekkel!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés