Megnyitott a Trackman Szimulátor és Tréning Stúdió

Kedves Golfozók!

Örömmel jelentjük, hogy egy újabb lehetőséggel bővült az Old Lake Golf Club palettája! Közép-Európában egyedülálló Trackman stúdiót szereltünk be a hotel újonnan megépíttet indoor golf termében. Lehetőségetek van több mint 80 világhírű pályán játszani, amit egy 5.5 méter széles képernyő tesz még élvezetesebbé, HD minőségben. Emellett minden egyes ütésetekről a Trackman radarja 0.3%-os pontossággal tárja elétek a labda és az ütő fontos adatait, ami nagy segítséget nyújt a gyakorlások alkalmával. Végre a szimulátoros játéknak nem arról kell szólnia, hogy kiismerjük a rendszer gyengeségeit és annak megfelelően játszunk, hanem egy az egyben, azokat a labda röppályákat láthatjuk, amiket a valóságban ütnénk.

Petkovics Bálint, végzett Trackman swing elemző vár benneteket a teremben, akkor is, ha csak játszanátok egy kör golfot, vagy szükségetek lenne a swingetek bemérésére és alakítására!

A szimulátor mellett beépítettünk egy gyakorló hálót és egy putting green-t, ahol a golfozók szintén élvezhetik a fűtött terem nyújtotta előnyöket.

A Trackman radarról további infót a www.trackmangolf.com oldalon találtok.

Jelentkezéseteket a hotel telefonszámán várjuk! Információ ITT

Mindenkit szeretettel várunk!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés