Hole-in-One, heves csaták, kemény küzdelmek az első fordulóban

Újra beindult az Indoor Golf versenyszezon a Sárkányban

Az előző évekhez hasonlóan, most is 28 játékos fogott ütőt a kezébe és nevezett a versenyekre. – számolt be Lehoczky Gábor.

Idén több junior is elindult, ami jó hír.

Az első két pálya változatos helyszíneken hol a havas hegyekben hol a pálmafás kaliforniai tengerparton játszódott, nem volt túl barátságos. Hosszú szakaszok, hullámvasút a greeneken, a meglepetésszerűen kialakított, játszhatatlan területek is tovább nehezítették a játékot...

A versenyzők jól teljesítették a szakaszokat, a legtöbben hozták a szezonvégi formájukat.

Voltak birdie-k, par-ok szép számmal és Hideg Dani jóvoltából ismét tanúi lehettünk egy csodálatos Hole in One ütésnek is. A két ünnep közötti eredményhirdetésen erre is külön kitérünk majd.

Fennállásunk óta ez a második Hole in One ütés a szimulátoron. Az elsőt Komjáthy Gábor ütötte 2014-ben.

A két ünnep között kerítünk sort az eredményhirdetésre, ezzel egy időben a III. Longest Drive & Skill Challenge bajnokságunkat is megrendezzük.

Ügyességi versenyünket több számban is megrendezzük. A Longest Drive-on kívül a rövid játék kedvelőinek Target Green és Nearest to Pin és külön Putt számban is indulnak a jelentkezők.

A Sárkány Center Skill Challenge bajnoka csak az lehet, aki minden számban a maximumot hozza.

Most a pontozással jegyzett, új Targer Green játékban értékes pontokat is lehet majd gyűjteni, amelyek beválthatók valóságos credit pontokra, 25-50-100 pontot is érhet egy-egy jó közelítő ütés!

A verseny ideje alatt beigli-t, (ha még nem unjátok) fornetti sütiket és innivalókat is kínálunk a versenyzőknek. A nevezési díj 3.000 Ft, amely a terem egyéb részeinek a használatát is magába foglalja a rendezvény ideje alatt, 10-15-ig.

Természetesen nem csak a fordulókon elinduló játékosokat várjuk, hanem mindenkit, aki szeretne a két ünnep között egy jó hangulatú baráti versengésen részt venni.

Az eredményhirdetés és a Skill Challenge verseny várható időpontja 2016.12.27-28 vagy 30.-a, a végleges időpontot szavazással fogjuk eldönteni, hogy a lehető legtöbb játékosnak jó legyen!

Figyeljétek FB oldalunkat!"


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés