„Ez a díj mindannyiunké!”

(kép: Gschwendter Sonja Facebook)

Az év utolsó hónapjában egyszerre önt el minket a békés ünnepi hangulat, a nosztalgia és a jövő évre készülődés izgalma, várakozása. Golfozóinkban is hasonló érzések kavaroghattak a Magyar Golf Szövetség december 17-én megrendezett díjkiosztó gáláján. Az est keretében hét „év legjobbja” díjat, illetve számos különdíjat osztottak ki, mellyel az idény alatt kiemelkedően teljesítőket jutalmazták. Ez utóbbi csoportban kitüntető elismerést kapott Gschwendter Sonja, aki életében először nyerte el az év golf klub menedzsere díjat, tekintettel arra, hogy a Golfclub Imperial jó hangulatú versenyek és izgalmas rendezvények házigazdája lett, ahol családias hangulat élvez prioritást, így mindenki a szívébe zárta már a balatongyöröki klubot.

HG Pályafutásod során először vehetted át ezt a rangos elismerést. Milyen érzés 17 magyarországi pálya közül az év golf klub menedzserének lenni?

Nagy büszkeséggel tölt el, hogy ez megadatott nekem. Bevallom őszintén, hogy váratlanul ért, de mindenképpen megtisztelő és egy pozitív visszacsatolás, hogy a golfszakma elismeri a munkánkat.

Ebben a sikerben mindenki benne van, a Golf Club Imperial valamennyi munkatársa és támogatója. Számomra ez a díj mindannyiunké, de én vehettem át és ez erőt ad a következő évek munkájához. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki része az Imperial családjának, mert nélkülük ez nem valósulhatott volna meg.

HG Meg van már, hogy hol kap helyet a díj?

Egyelőre a nappalimban van :) -nevet fel- Természetesen már meg van a végső helye a Golf Club Imperial recepcióján, ahol minden játékos megcsodálhatja, aki betér hozzánk. Sokat számít nekünk fiatal és kis klubként, hogy ezt elérhettük. Péntek óta csak csörög és csipog a telefonom, köszönöm ezúton is, hogy ennyien velem, velünk örültök! Olyanoktól kaptam üzeneteket, akiktől nem is számítottam. Anyukám, öcsém és minden munkatársunk péntek óta mosolyog! Köszönöm nektek!

HG Mi vár rád, illetve a klubra a téli időszakban?

Pihenés :) Ideje feltölteni az akkumlátorokat, amelyek igencsak lemerültek az év végére, hogy az új évet ugyanazzal a lendülettel és vidámsággal töltsük, amely ránk, imperiálosokra jellemző. Előzetes egyeztetés alapján természetesen várjuk a golfozóinkat, amennyiben az időjárás engedi.

Végezetül mindenkinek áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok az Imperial Golfclub csapata nevében!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés