Zala Springs – Ünnepi menetrend

Karácsonyi jócselekedet

A Zala Springs Golf Resort megalakulása óta figyelmet fordít arra, hogy a szűkebb és tágabb környezetében élőket támogassa. Idén karácsonykor az Esélyt Zalacsányi Gyermekeinknek Alapítvány számára adományozunk támogatást. Bízunk benne, hogy anyagi segítségünk az alapítvány hasznára lesz, és elérik céljaikat.

Köszönjük, hogy megtisztelt idén bennünket bizalmával, így ügyfelünkként a fenti adománynak Ön is részese.

Ünnepi menetrend

Az Ünnepek alatt a Zala Springs Golf Resort is kipiheni a sikeres és élményekben gazdag esztendőt. 2016.december 21-től 2017. január 6-ig zárva tartunk, ezt követően a már megszokott nyitvatartási rend szerint várjuk a gasztronómia szerelmeseit Klubházunkban, a golf fanatikusokat pedig driving range-ünkön.
A Zala Springs Golf Bistro januárban is izgalmas ajánlatokkal és egyedülálló kulináris élményekkel várja kedves vendégeit, a legnagyobb meglepetéssel pedig az év elején jelentkezünk majd egy még soha nem tapasztalt borvacsora kapcsán.

ZALASPRINGS.COM

Golfélmény Karácsonyra

Lepje meg szeretteit személyre szabott Zala Springs ajándékutalvánnyal, amely az első lépést megtevőktől a megszállott játékosokig mindenki számára felejthetetlen élményt biztosít. Válogasson ajánlataink közül, vagy kérje kollégáink segítségét, hogy a tökéletes ajándék kerüljön Szenteste a fa alá.

AJÁNLATAINK
 
További információkért érdeklődjön az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a +36 20 403 4960 telefonszámon.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés