Elnök úr nyerte az évadzárót

Volt itt minden, ami a jó hangulathoz kell

Szezonzáró versenyt tartottak Kisorosziban, ahol jó hangulatú, disznóvágással egybekötött Forralt bor Kupával búcsúztatták az idényt. A nap legjobbja, a pénteken az év szenior férfi golfozója címmel kitüntetett Nagy István lett, aki örömjátékot bemutatva (eagle ütött a 15. szakaszon) nyert válogatott csapattársa Dr. Takács János előtt. Míg a harmadik legjobb eredményt Nagy Csaba szállította, aki a Magyar Golf Club elnökéhez hasonlóan eaglet ütött.
 

Igazi klubhangulat volt. Már kora reggel hagymás zsíros kenyérrel, pálinkával, teával és forralt borral várták a játékosokat. Később a pályán is folytatódott a falatozás, ugyanis félúton hasonló finomságokkal készültek a szervezők. Amely valljuk be rá is fért a résztvevőkre ebben a hidegben, ráadásul minden 2dl forralt bor vagy 4cl pálinka elfogyasztása után +1 stableford pontot kaptak a játékosok.

Az utolsó flight-ok beérkezését követően pedig, a Magyar Golf Club szervezői által a nap folyamán feldolgozott mangalicából készült disznótoros menüből fogyaszthattak a résztvevők, lezárva ezzel egy sikeresnek mondható szezont.

Eredmények:

Bruttó I.: I. Nagy István

Nettó Hcp I-II-III.: Grigalek Ildikó, I. Nagy Csaba, Dr. Grigalek Gábor

A golfozóknak azonban télen sem kell nélkülözniük a kisoroszi pályát, ugyanis december 19-én, hétfőtől elkezdődik a téli időszámítás a Magyar Golf Club-ban. Nyári greeneken, de téli greenfee áron (20 %-os kedvezménnyel) játszhatnak a golfozók. A klubház egész télen nyitva áll a vendégek előtt, ahol a játék után megpihenhetnek, megmelegedhetnek, valamint egy kellemes étel és ital mellett elbeszélgethetnek.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés