Úton a profizmus felé

A Magyar Footgolf Szövetség (MFGSZ) rendkívüli közgyűlést tartott december 15-én, ahol elfogadták az új alapszabályt annak érdekében, hogy sportági szövetséggé alakulhasson a szervezet. A footgolf egyetlen lépésre van a sportági státusztól. Szinte teljesen új elnökség folytatja a megkezdett munkát a következő négy évben. 

Az MFGSZ rendkívüli közgyűlésén új tisztségviselőket választottak. A következő négy évben (2020. december 31-ig) Gelencsér Gábor elnök mellett Hinora Ferenc alelnökként tevékenykedik, míg Hrutka János, Németh Péter és Tajtyi Róbert alkotja az elnökséget. A felügyelő bizottságot dr. Czirbus Tamás vezeti, tagjai Molnár Arnold és Kiss Rudolf.

A közgyűlésen elfogadták az új alapszabályt, ezzel kapcsolatban Gelencsér Gábor arról tájékoztatta a közgyűlést, egyetlen lépésre vannak attól, hogy az MFGSZ a sportági státuszt kiváltsa. Ehhez minden hazai feltétel adott, már csak a nemzetközi szövetség (FIFG) SportAccordba való felvételére vagy legalább a felvételi folyamat igazolására van szüksége.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés