Kikapcsolódás az ünnepi forgatagból

Következik a II. Christmas Golf Cup

Az Old Lake Golf Club tagjának, Csíki Árpinak felemás szezonja volt. Kevés versenyen indult, de mindegyik megmérettetés felejthetetlen volt neki. Most teljes erejével a Crazy Christmas Golf Cup-ot szervezi, amely tökéletes kikapcsolódást jelenthet a golfozóknak a karácsonyi forgatagban.

„Sajnos nem úgy alakult az idei szezon, ahogy szerettem volna, mint ahogy azt a három megmérettetés is igazolja. Bár sikerült javítanom a HCP-t, messze elmaradt a tervezett felezéstől. Minden eseményen rendkívül jól éreztem magam, ami a jó állapotban lévő pályáknak, szervezőknek és flight-társaknak is köszönhetek.

Különösen nagy öröm volt, hogy az Őszi Ranglista versenyre (TATA), elkísért a testvérbátyám Csíkszeredából és caddyzett nekem. Zalacsányban is megfordultam ősszel, ahová a Veszprém Golfers baráti társaság hívott meg és valóban „Boldog Golf”-ként lehetett titulálni. Ebből az érzésből kérünk repetát december 20-án a Christmas Golf Cup alkalmával is.

Remélem, tényleg hagyományt tudunk teremteni, és minden évben sikerül megrendezni ezt a kupát, gyarapítani a résztvevők létszámát és talán még szponzort is találni. Tudom, hogy sokaknak nagy felhajtással jár az ünnepi készülődés, a vásárlás, ezért minden golfos társamnak azt üzenem, hogy ez az ünnep a családról és a szeretetről szól. Az együtt eltöltött idő a lényeg, az igazi ajándék. Én ezt tartom a legfontosabbnak és kívánok egyben mindenkinek áldott, békés Karácsonyt!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés