Szezonzárás Golfiesta módra

Csikós Gábor pro-edző egyesülete, a Golfiesta SE az idő múltával egyre sikeresebbé válik. Ezt az idén megrendezett versenyek nagy népszerűsége is hűen tükrözi. A versenysorozat és a párhuzamosan futó match play bajnokság, lehetőséget adott egy igazán jó közösség formálódására.

A Golfiesta lelkes csapata a szezont is méltóképpen búcsúztatta. November 18-án a Moments Hotel Budapestben rendezték meg  szinte már  tradicionális  záróeseményüket. A tagok és családjaik egy kellemes vacsora mellett gyűltek egybe, s az egyesület vezetői sort kerítettek az eredményhirdetésre, valamint az ajándékok, nyeremények átadására.

MATCH PLAY EREDMÉNYEK ITT

TOUR 2016 EREDMÉNYEK ITT

Csikós Gábor a Golfiesta elnöke elégedetten értékelt lapunknak:

„Az egyesület immár a 4. évét zárta. A profi kivitelezésnek és a sok segítségnek köszönhetően pozitív irányba haladunk, s ezt a sok támogató visszajelzés is alátámasztja. Az egyesület létszáma évről évre nő, és a cél a jövőben is a külföld felé nyitás. 2012. szeptemberében indultunk. Azóta több mint, 20 versenyt rendezetünk, melyeken összesen több mint, 1250 indulóval büszkélkedhetünk. Ez alatt az időszak alatt 15 szponzor állt az egyesület mellé.

A középpontban jövőre is a kötetlen, jó hangulat, a tagok közti baráti viszony és egymás megismerése áll, valamint nyitás az új tagok felé. Továbbra is magas színvonalú rendezvényekkel és társasági eseményekkel leszünk jelen a hazai golféletben, valamint újítások is várhatók, amelyeket a megfelelő pillanatban közzé fogunk tenni. Jövőre hét fordulóval készülünk a Golfiesta Tour-on.

Várjuk még a jelentkezéseket a hagyományos tenerifei edzőtáborunkra, amelyre heti turnusban lehet jelentkezni a 2017. február 13 – március 24. időszakban.

Jelentkezni a honlapon ITT vagy telefonon a 0670/454-56-68-as telefonszámon.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés