Szlovák siker a második körben is

Az International Winter Footgolf Tour (IWFT) vasárnap Balatongyörökön folytatódott a második körrel. A Golfclub Imperial pályáján Juraj Gubani és csapata, a Footgolf Senec diadalmaskodott a 150 pontos fordulóban. Nagy Niki és Kókai Bence második elsőségét gyűjtötte be.

A győztes

A győztes

A november végi dátum ellenére kellemes tavaszi, kora őszi időjárás és kifogástalan pálya fogadta a hatvanhat fős nemzetközi mezőnyt Balatongyörökön, a téli bajnokság második fordulójában. A shotgun rendszerben indult játékosok közül az első körben második helyen végző Juraj Gubani (FG Senec) nyert, a kijelölt rúgásszámnál (par 72) héttel rúgott jobbat. Podusil György (BFGT) és Bacskai Bence (Hole Hunters) egyaránt 67 rúgással zárt, előbbi a 9-6-3-1 szabály alapján lett az abszolút kategória másodikja. Azaz, Michal Dian két héttel ezelőtti sikere után most is északi szomszédunk delegálta a győztest a téli bajnokság aktuális állomására. Gubani ezzel átvette a vezetést összetettben Podusiol és Tomas Bartko (FG Senec) előtt.

Gubani a felnőtt férfiak, Podusil a negyven év felettiek aranyérmét kaparintotta meg a második fordulóban, míg Lukács Attila lett az ötven év felettiek legjobbja (72). Az újoncok kategóriáját Vígh Péter nyerte 77 lövéssel. A hölgyeknél három magyar és három szlovák versengett egymással. Az első kört nyerő Nagy Niki (FTC Footgolf, zöldben) most is diadalmaskodott, és három rúgással megelőzte két északi szomszédunktól érkező riválisát, Lea Laurovát (FG Senec) és Martina Farkasovát.

20161120_131108

A juniorok versenyét Kókai Bence (Royal-Issimo Footgolf Academy, lent) nyerte hetvenöt (!) rúgással, ezzel már két aranynál jár két állomás után.

20161120_123018

A csapatversenyt az FG Senec nyert a BFGT és a Hole Hunters előtt.

EREDMÉNYEK

AZ IWFT ÁLLÁSA

KÉPEK

Az IWFT két hét múlva, december 4-én, vasárnap Surányban folytatódik.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés