Siker, élmény, Fortuna

Egy baráti év margójára Sándor Virággal

Sándor Virág igazi golffanatikus lett, ugyanis, amikor teheti ütőt ragad. A golftársadalom egyik legaktívabb tagjává lépett elő a 2016-os évben, melynek köszönhetően a női ranglista második helyén végzett közvetlenül a többszörös magyar bajnoknő, Batta Krisztina mögött. Elszántsága példaértékű. 

HG Véleményed szerint a 2015-ös szezon nem a te éved volt. Mi a helyzet a 2016-os idénnyel?

SV 2016 az Olimpia éve volt. Én is "kijutottam" Rióba, még ha csak nézőként is, de testközelből figyelhettem a golfozók olimpiai küzdelmeit. Sokat tanultam tőlük. Egy életre szóló élményt szereztem.

Év elején klubbot váltottam, a PGCC-hez igazoltam. Nagy örömmel és várakozással tekintettem az előttem álló szezonra. Célul tűztem ki, hogy a Pannonia klubranglista női kategóriáját megnyerjem. Ez sikerült is, és a helyemet az első versenytől az utolsóig tartottam. Ahogy említetted, az országos ranglista második helyén zártam. A tavalyi 5. helyem után ez számomra nagy előrelépés. Ezek után csak annyit mondhatok, hogy a 2016-os év a barátom volt.

HG Sok minden történt veled idén, mi volt a szezonod csúcspontja?

 

SV Sok sikerélményben és elismerésben volt részem, de amikre a legbüszkébb vagyok:

SLGC ranglistaversenyén 83-at játszottam, a Balaton Kupa női kategória összetett győztese lettem, és a Business kupán, Bükfürdőn kategóriámat és a longest drive-ot is megnyertem.

Szerencsével sem álltam hadilábon, ugyanis a Zala Spring Golf Resortba klubtagságot nyertem, ami Magyarország legszínvonalasabb, legdinamikusabban fejlődő klubja, ez a pálya nekem szerelem volt első látásra. Nagyon boldog vagyok, hogy a 2017-es szezon versenyein ezt a klubbot képviselhetem, remélem büszkék lesznek rám!

 

HG Hogyan és milyen céllal készülsz 2017-re?

SV Januárig a jól megérdemelt pihenésemet töltöm, majd fokozatosan elkezdem a felkészülést a 2017-es szezonra, melynek egyik állomása a X. Komplex Product Kupa.

Jövőre, akár csak idén minél több versenyen szeretnék indulni, hogy a versenyrutinom erősödjön. A hazai versenyeken kívül, nemzetközi megmérettetésen való részvételt is fontolgatok. Szerencsére a családom és a szerelmem is megérti, hogy fontos nekem a golf, így nem okoz problémát, hogy mennyi időt vesz igénybe a gyakorlás és a versenyzés!

HG + 1 Van-e dress code-d a golfpályán? Ha van milyen?

SV Kifejezett dress code-om nincs, szeretek mindig csinosan és igényesen megjelenni.

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés