Ez nagyot fog szólni!

Hamarosan érkezik a Kincses Kalendárium

Bár a szezon lassan lecseng, szerkesztőségünkben a munka nem áll meg, gőzerővel készülünk a Hungarian Golf Kincses Kalendáriumának kiadására. Viharos év van a hátunk mögött, amelyet a 2016-os kiadványunk is hűen tükröz majd.

A magyar golfélet fontosabb szereplőit szólaltattuk meg, többek között Nagy Csabát, Dietrich Tamást, Lajtai- Rózsa Csillát, Lugosi Tamást, Kötél Balázst és Bertényi Balázst, akik teljesítményükkel kivívták elismerésünket. Őszintén vallanak a megpróbáltatásokról, a fejlődés kulcsáról és tervekről. Természetesen a jelen csillagai mellett a jövő reménységei is megszólalnak. Elég csak Stanic Matej, Décsy Dani, Lehoczky Fanni, vagy a Vaszkó testvérek interjúját olvasni, de magától értetődően a „BB” műhely tagjai mellett - Greff Bálint, Holló Zsombor, Kötél Bence, Bertényi Bence, Horváth Ákos, Kiss Polett Karolina- valamint az időként hozzájuk csatlakozó Závaczki Bálint, Somogyi Bence Sámuel, Horváth Erik teljesítménye mellett sem megyünk el szó nélkül, nem beszélve a Rózsa testvérekről.

Fontosnak érzetük, hogy bemutassuk a jelenlegi hazai golfhelyzetet, hogyan is állunk most a környező országok, valamint a nagyvilág golfos nemzeteihez képest. A „Van kiút?”című cikkünkben, természetesen a felmerülő problémákra megoldást is kínálunk, és újra hangoztatjuk a már jól ismert tézist: „Nem kell semmi újat feltalálni, csak meg kellene nézni, hogyan működik ez a nálunk fejlettebb golfélettel bíró országokban.”

Külön ki kell emelni szenior golfozóinkat, akik méltón képviselték hazánkat a nagyobb nemzetközi tornákon. A Norvégiában rendezett idei Szenior Európa Bajnokságon nettó csapatunk dobogóra állhatott, majd pár hét múlva a hazai rendezésű Monarchia Kupán, magyar címvédésnek lehettünk tanúi.

Természetesen nem hiányozhatnak a jól megszokott versenybeszámolók sem, ahol új bajnokoknak, vagy címvédéseknek lehettünk tanúi. Öröm volt még, hogy egy-egy társasági verseny vagy sorozat alkalmával a klubélet idén is egész évben virágzott.

Már nincs más dolgunk, mint hogy örömmel átnyújtsuk a Hungarian Golf Kincses Kalendáriumát, ami az eddigieknél még bővebben fogja az olvasó elé tárni a hazai golfélet fontos eseményeit.

Az exkluzív évkönyv ára idén is 2500 Ft + postaköltség.

A HG Magazin Kincses Kalendárium megrendelhető, a megrendelő lapon ITT, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, a 06 1/ 318-4246-os telefonszámon vagy személyesen átvehető munkaidőben a HG szerkesztőségében - 1036 Budapest, Lajos utca 42.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés