Libalakomával zár a Highland

Október 30-án, vasárnap zajlik a Szezonzáró Texas Scramble Golf Kupa, a Highland Golf Club kilenc szakaszos szezonzáró versenye. Az előkészületekről, a 2016-os évről és a téli szezonról Forgó Ferencet, a versenybizottság tagját és a klub ügyvezetőjét kérdeztük.

Hogyan készülnek a vasárnapi szezonzáró versenyre?

A klubban a szezonzáró verseny már hagyománynak számít, éppen ezért minden évben hasonló formában bonyolítjuk le. A két fős csapatok shotgun indítással kezdenek, és Texas scramble-t játszanak. Összesen 60 játékos léphet pályára, és bár a jelentkezési határidőt szombatra tűztük ki, már most kijelenthető, hogy teltházra lehet számítani. A versenyzőket egy ízletes, előrehozott Márton-napi libaebéddel is meglepjük.

Időpont: 2016. október 30., vasárnap 10:00 – 2 fős párokban Tee off: shotgun indítással

A nevezési díj tartalmazza a részvételi díjat a versenyen és a kiegészítő versenyen, valamint a verseny ideje alatt forralt bort és teát, ebédet.

Részletes információ IDE KATTINTVA érhető el!

Startlista ITT

Hogyan értékeli a 2016-os évet, és mivel készülnek a téli szezonra?

Sikeres évet zárunk, sok új golfozó kezdett el játszani idén, rengetegen vettek részt tanfolyamokon, és a klubtagok száma is tizenöt százalékkal nőtt. A téli időszakban a pihenésé lesz a főszerep, a klub november 19-én bezár és majd csak március 1-én nyit ki újra.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés