Bertényi Bence nyert Balatonudvariban

A hét utolsó napja sem telhetett el golf nélkül, ugyanis két nagy népszerűségnek örvendő sorozat fináléját tartották vasárnap. Balatonudvariban a Royal Balaton Golf & Yacht pályáján a Balaton Golf Kupa utolsó fordulóját, míg a tatai Old Lake Golf Club-ban a Seiko Férfinap döntője zajlott.

A szezon lezárásaként, október 23-án vasárnap, a Balaton Golf Kupa fináléját rendezték, ahol - mint mindig – kitűnő volt a hangulat. Az indulók között többen ott voltak a szombaton Zalacsányban rendezett Race to Zala Springs mezőnyéből. A bruttó sorrendben a képzeletbeli dobogón ismét a Bertényi család két tagja, valamint Závaczki Bálint állhatott, ám ezúttal - bravúrt elérve - Bertényi Bence (75) győzött korosztályos bajnokunk és 2016-os Magyar Kupa győztesünk Závaczki Bálint (77) előtt. A harmadik helyen, akár csak szombaton, Bertényi Balázs (81) végzett.

A negyedik helyen Kötél Bence zárt, míg az ötödik és hatodik helyen szenior bajnokaink következtek, Kovács Titusz, Szabó Ferenc sorrendben. Hetedik pozícióba, pedig a legjobb női eredményt szállító Sándor Virág ért oda, aki Szabó Jánossal osztozott.

A bruttó mellett nettóban is értékelték a játékosokat, míg a legjobbak, értékes Herendi díjakkal térhettek haza.

Díjazottak:

Bruttó I.: Bertényi Bence

Nettó Férfi I-II: Bertényi Balázs, dr. Vértes András

Nettó Junior I-II: Závaczki Bálint, Kötél Bence

Nettó Női I-II: Sándor Virág, Szabó Szilvia

Nettó Senior Férfi I-II-III.: Szálasi Rudolf, Saághy Pál, Szabó János

Nettó Senior Női I-II: Kovácsné Földesi Katalin, dr. Kománovics Ibolya


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés