Utolsó felvonás

Csányi Olivér győzelmével zárult a 2016-os sorozat

Szombaton lezajlott az év utolsó ranglista versenye, ahol a pontvadászok még utoljára javíthattak eddigi helyezésükön. Nagyon nem volt mindegy, hogy a különböző korcsoportokban, ki, hányadik helyen végez. Ez legjobban kétségtelenül Csányi Olivérnek sikerült, aki magabiztos játékot hozva tekintélyes győzelmet aratott. Eredménye önmagáért beszél, ugyanis even par-ral teljesítette a máriavölgyi pályát.

Igazi nagy harc volt várható az utolsó felvonás alkalmával, ugyanis a ranglista táblázatra pillantva néhány mezőnyben még maradtak nyitott kérdések. Ádáz küzdelem folyt a férfiak között, ugyanis Csányi Olivért, Meznerics Gergelyt, valamint Zilahy Csabát alig pár pont választotta el egymástól. Ugyanez volt a helyzet a forduló előtt a szenior nők versenyében Molnár Lászlóné és Wieser-Takács Zsuzsa között. A többi kategóriában már nem volt nagyon izgulni való.

Ami a versenyt illeti: magabiztos győzelmet aratott Csányi Olivér 72-őt ütve, megelőzve közvetlen riválisait Zilahy Csabát és Meznerics Gergelyt, akik 78-as eredménnyel végeztek a képzeletbeli dobogón. A negyedik helyet Müller Ralph hozta (83) a legjobb szenior eredményt elérő Nagy Istvánnal együtt (83). A juniorok közül Tóth Mayának sikerült a legalacsonyabb socre (+14), míg a szenior nőknél a hazai pályán játszó Wieser-Takács Zsuzsa (+15) lett a jobb.

Lássuk kik lettek a díjazottak a verseny alkalmával:

Bruttó I.: Csányi Olivér

Nettó Női I-II-III.: Kecskés Kornélia, Luu Thi Thu Huong, Sam Kim Anh

Nettó Férfi A Hcp 0-18,4 I-II-III.: Szakszon József, Bui Thanh Phuong, Meznerics Gergely

Nettó Férfi B Hcp 18,5-36 I-II-III.: Xiao Linze, Chen Hui, Qin Dao Qiang

Nettó Junior I-II-III.: Mutsy Péter, Lu Henry, Somogyi Bence

Nettó Senior I-II-III.: I. Nagy István, Máthé István, Dr. Bognár László


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés