Csicsi a földi paradicsomban

Mától újabb két indokot tudunk, miért érdemes lázasan merednünk a monitorokra az elkövetkező napokban, ugyanis első számú profi golfozónk, Lajtai-Rózsa Csilla pénteken nekivágott a LETAS portugáliai fordulójának, míg junior korú honfitársaik a Horvát Nemzetközi Junior Bajnokságon álltak az elütőre az első napon. Kezdjük Csicsivel:

A versenyt egy Sao Miguel nevezetű csodálatos szigeten rendezik, amely egy igazi földi paradicsom rengeteg forrással, patakkal, vízeséssel, dombokkal, buja zöld növényzettel, így nem is csoda, ha a játékosok szívesen térnek vissza a LETAS háromnapos tornájának otthont adó Golf de Batalha par 72-es pályára. Biztató előjel volt a forduló előtt, hogy Lajtai-Rózsa Csilla pompás hétvégét tudhat maga mögött, ugyanis Franciaországban, idei LETAS szezonjának második legjobb eredményét (-4) játszotta.

Korosztályos és felnőtt bajnokunk helyi idő szerint 10:00-kor vágott neki nyitó körnek az 1-es elütőről, a kolumbiai Laura Sanchez Zuluaga és a LET osztrák játékosa, Nina Muehl társaságában.  

Csicsi napjáról mindent elmond score-kártyája, hiszen az első szakasz kivételével, ahol bogey-val kezdett, végig par-ral teljesítette a pályát, így +1-es eredményével az élmezőnyben van, a T 5. pozícióból várhatja a következő kört. További jó hír, hogy az élen álló finn Leena Makkonen, mindössze három ütésre van előtte.

EREDMÉNYEK ITT

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés